Post Top Ad


Ce surprize poate pregăti Flavius Stoican pentru derby

 

Suporterii dinamovisti o sa fie în număr foarte mare, casa e închisa la bilete. Am luat acest amical, am avut 8 jucători de la echipa a doua. Gazonul maine o sa se prezinte în condiții bune. In 24 de zile sa ne ridicam la nivelul celor  FCSB, eu cred ca da. In ceea ce privește arbitrajul la FC Arges, nu vreau sa dau vina doar pe arbitraj , e o greșeală contra echipei noastre, era un gol care ne dădea elan, sper sa se facă cât mai puține greșeli în derby-ul acesta. Nu ne îngrijorează nimic, avem emoții pozitive, ma gândesc cât de mult vor tine ritmul acești jucători noi veniți la Dinamo.Ma gândesc cum și când ii voi introduce, la ce scor, dacă conducem, dacă suntem conduși, dacă este meci egal. Preocuparea noastră este sa ne găsim identitatea de joc, noi trebuie sa știm exact cum stam. Daca suntem o echipa care facem presing, care avem o posesie prelungita, care joaca direct pe poarta, de aceea este nevoie de timpul acesta, doar ca noi nu îl avem. Vreau sa facem totul calculat, chiar dacă ne presează acest timp. Nu vreau sa intru în nicio polemica cu conducerea celor de la FCSB, pentru ca eu ii respect.

 

Pe noi ne interesează dacă o echipa precum Dinamo făcută în 24 de zile poate sa bată pe FCSB. Fotbaliștii o sa fie motivați peste 100%, rămâne ca jucătorii pe care ii am sa arate pe teren, exista chiar supra-motivație și sa fiți convinși ca FCSB-ului nu o sa-i fie ușor maine aici chiar dacă majoritatea oamenilor de fotbal ii dau favoriți pe cei de la FCSB. Din echipa de baza a lui Dinamo, mai sunt doar Torje si Rauta. Si sa țineți minte ca meciul din tur cu FCSB a fost pierdut cu un om mai putin, pentru ca pana atunci a fost un duel echilibrat. A fost un cartonaș rosu luat de Steliano Filip, dar maine o sa fie alt meci. Maine o sa fie un meci bărbătesc, vom juca și cu acele tricouri cu numele fanilor inscripționate pe ele si este un motiv de bucurie, faptul ca exista în Romania o astfel de inițiativa,pe mine ma bucura. 

Este important ca aceasta echipa chiar dacă este pe locul care este acum, este iubita. Echipa este pregătită din punct de vedere fizic și mental pentru ca fac comparație cu adversarii. Am avut un meci cu FC Argeș Pitești și nu cred ca noi meritam sa pierdem și atunci facem o comparație dacă suntem la același nivel cu adversarii. Eu spun ca echipa este pregătită, singura preocupare a mea este e fac cu fotbaliștii care au venit în  ultima perioada pentru ca nu as vrea sa risc ceva din punct de vedere medical, trebuie sa fiu foarte atent la aceste detalii. In ceea ce privește transferurile la Dinamo, am vorbit și cu Radu, avem nevoie de dublura pe postul de atacant și o sa luam o decizie în viitorul apropiat, " a spus Flavius Stoican în conferința de presa din aceasta zi 

 

Flavius Stoican cauta o strategie prin care Dinamo sa iasă victorioasa din derby-ul cu FCSB. Toate transferurile vor face parte din lotul dinamovist in derby-ul României. Portarul Cristiano Figueiredo este posibil sa fie favoritul lui Flavius Stoican in derby-ul de duminica seara. Jonathan Rodriguez ar putea și el sa intre in derby-ul cu FCSB. 

Si mijlocașul Antoni Ivanov, venit de la  Universitatea Craiova, ar putea sa fie sa intre în derby conform gsp.ro


Comentarii