Post Top Ad


Dinamo nu reușește sa rupă contractele cu fotbaliștii aduși de Rednic. Vezi până când au fotbaliștii contract cu Dinamo și care sunt problemele

 La Dinamo problemele apar pe zi ce trece, iar situația de la Dinamo este una foarte complicata. Mai multi fotbaliști aduși de Mircea Rednic nu vor sa rupă contractul cu Dinamo în aceasta iarna. 

Fotbaliștii aduși de Mircea Rednic care nu mai fac parte din planurile conducerii dinamoviste: mijlocașul Michel Espinosa, atacantul Marco Nunicfundașul si fundașul Nikos Kainourgios. 

Espinosa și grecul Nikos se antrenează separat în sala de forțe, în timp ce Nunic a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele „câinilor”, conform GSP.ro

Michel Espinosa a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire pe încă unul


Născut pe 15 Septembrie la Yaoundé, Michel Espinosa a evoluat ultima oară pentru Botev Plovdiv, în sezonul precedent din campionatul Bulgariei, ”se arată în comunicatul oficial al clubului.

Nikos Kainourgios a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.


Nunic nu ia în calcul o despărțire de dinamovisti în aceasta perioada. Inițial fotbalistul a anunțat ca reziliază, dar după s-a răzgândit și a transmis conducerii dinamoviste ca vrea sa-și termine contractul cu Dinamo. 

Înainte de a se transfera la Dinamo fotbalistul Nunic a activa la eleni din august 2018 la echipa la AE Larisa. 

Până sa se transfere în Grecia, Nunic a evoluat doar în țara natală, Slovenia, pentru 6 echipe:NK Radomlje, DNS Zavrc, Olimpija Ljubljana, SD Šenčur, NK Aluminij, și ND Gorica.

Marko Nunic are contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. 

Comentarii