Post Top Ad


Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica

 
Ionel Ganea (48 de ani) fostul mare fotbalist trecut si pe la Dinamo și pe la naționala României, a intrat în "febra" derby-ului. Ionel Ganea nu-și uita trecutul sau și nici noi dinamovistii nu putem sa uitam ce cuplu făcea în atac cu Claudiu Niculescu, sau Danciulescu la Dinamo, dar el a simțit ca poate mai mult și a luat aceea decizie greșită din punctul mai multor oameni de fotbal, atunci când s-a transferat la Rapid unde nu a mai prins primul 11 al echipei. Reamintim ca Ionel Ganea a bifat în cariera lui de fotbalist 12 echipe, 

o sa amintim doar câteva:  Dinamo București, Rapid București, Universitatea Craiova, Stuttgart, Bursaspor si Wolves. Iar ca antrenor a antrenat 8 echipe, ajungând secund la Dinamo si antrenor principal la Dinamo 2.  19 goluri a dat Ionel Ganea pentru nationala Romaniei. 

Ionel Ganea, simpatizantul "câinilor", ii da replica lui Mihai Stoica transmițându-i acestuia ca nu el trebuie sa se plângă de starea gazonului din Stefan cel Mare ci fotbaliștii săi. 

"Lasă, să nu se mai plângă, că el nu joacă. El nu încalță ghetele. Să se plângă jucătorii," potrivit Fanatik

Întrebat dacă Dinamo poate repeta istoria partidei din tur când FCSB s-a impus clar în fata roși-albilor, "Ganezeul" a zis ca orice este posibil ca Dinamo poate sa și câștige acest meci. 

 "Orice e posibil, poate să și câștige. Mingea e rotundă"


sursa foto: Fanatik 

Comentarii