Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica

 




Ionel Ganea (48 de ani) fostul mare fotbalist trecut si pe la Dinamo și pe la naționala României, a intrat în "febra" derby-ului. Ionel Ganea nu-și uita trecutul sau și nici noi dinamovistii nu putem sa uitam ce cuplu făcea în atac cu Claudiu Niculescu, sau Danciulescu la Dinamo, dar el a simțit ca poate mai mult și a luat aceea decizie greșită din punctul mai multor oameni de fotbal, atunci când s-a transferat la Rapid unde nu a mai prins primul 11 al echipei. Reamintim ca Ionel Ganea a bifat în cariera lui de fotbalist 12 echipe, 

o sa amintim doar câteva:  Dinamo București, Rapid București, Universitatea Craiova, Stuttgart, Bursaspor si Wolves. Iar ca antrenor a antrenat 8 echipe, ajungând secund la Dinamo si antrenor principal la Dinamo 2.  19 goluri a dat Ionel Ganea pentru nationala Romaniei. 

Ionel Ganea, simpatizantul "câinilor", ii da replica lui Mihai Stoica transmițându-i acestuia ca nu el trebuie sa se plângă de starea gazonului din Stefan cel Mare ci fotbaliștii săi. 

"Lasă, să nu se mai plângă, că el nu joacă. El nu încalță ghetele. Să se plângă jucătorii," potrivit Fanatik

Întrebat dacă Dinamo poate repeta istoria partidei din tur când FCSB s-a impus clar în fata roși-albilor, "Ganezeul" a zis ca orice este posibil ca Dinamo poate sa și câștige acest meci. 

 "Orice e posibil, poate să și câștige. Mingea e rotundă"


sursa foto: Fanatik 

Comentarii