Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Transfer ratat de Dinamo!

 
Dinamo a pierdut amicalul de astăzi cu CS Mioveni, scor 0-2. La primul meci sub comanda lui Stoican, fotbaliștii dinamovisti, nu au convins pe nimeni de potențialul lor și au pierdut meciul nearatand nimic și

  nicio schimbare în bine a jocului. Antrenorul Flaviu Stoican a scuzat jucătorii dinamovisti și rezultatul înregistrat, menționând ca în ultimele zile s-au făcut antrenamente intense și foarte grele și jucătorii au acumulat o oarecare oboseala. 

Chiar dacă antrenorul Stoican și-l dorea foarte tare, înțelegerea a picat și din cauza pretențiilor foarte mari financiare pe care fotbalistul le cere. 

Iuliu Mureșan, a mărturisit ca fundașul central Ivan Martic a refuzat oferta dinamovistilor, iar fotbalistul a și confirmat informația.


„Am decis să refuz oferta lui Dinamo. Voi vedea care va fi viitorul meu, sunt deschis la absolut orice, inclusiv să mă întorc în România”, a declarat elvețianul conform GSP.ro.


Fotbalistul avea pretenții financiare mari pentru bugetul lui Dinamo, el cerând 10.000 de euro/lunar. 

Comentarii