Post Top Ad


Un transfer ca și făcut. Ultimele detalii

 Pentru Dinamo maine pare sa fie o zi importanta. Dinamo așteptă sosirea unui fotbalist care e pe lista lor. Dupa ce mai multi oameni de fotbal i-au avertizat pe "câini" ca nu au șanse în Liga 1 cu actualul lot, conducerea dinamovistă pare sa se conformeze și sa facă pe ultima suta de metri câteva transferi pe posturile deficitare a dinamovistilor. Prin aceste transferi suflarea dinamovistă spera sa evite retrogradarea. 

Atacantul bosniac Nikola Mandic (26 de ani) a transmis ca va ajunge maine la București pentru a semna cu Dinamo, conform gsp.ro

Se pare ca se vor rezolva transferurile și celor doi fotbaliști, Antoni Ivanov și Jonathan Rodriguez. 

Conducerea dinamovistă, a intensificat discuțiile premergătoare transferurilor cu cei pe care ii avea pe lista și se spera ca zilele următoare sa se rezolve transferurile dorite de "câini".


Nikola Mandici 26 de ani, le-a transmis conducerii dinamoviste, ca va ajunge marți în București, pentru a se pune de acord ultimele detalii privind transferul sau la Dinamo. 

 Dusan Celar, deja s-a alăturat lotului dinamovist cu care a început antrenamentele. 

Nemanja Petrovici, a fost la pregătirile dinamovistilor, dar a plecat, o sa fie monitorizat de Dinamo și dacă o sa aibă nevoie de el o sa vina în vara.

Astăzi s-a discutat despre detaliile contractuale ale lui Antoni Ivanov, 26 de ani, de la CSU Craiova, Jonathan Rodriguez, 31 de ani, CFR Cluj, conform aceeași sursa citata. 

Comentarii