Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo are un nou preț pentru Deian Sorescu. Când spune impresarul că este bine să fie vândut Sorescu

 



Dinamo a remizat contra celor de la Farul și da semne de reveneala, cel putin din partea anumitor fotbaliști care parca au jucat altceva de la sosirea lui Stoican. Oricum se anunță meciuri grele pentru gruparea dinamovistă și de-aia Dinamo încearcă sa se întărească în aceste momente. Cum clubul de fotbal Dinamo București are totuși nevoie acuta de bani, Dinamo i-a fixat un nou preț lui Deian Sorescu.

Ultima oferta venita pe adresa clubul Dinamo a fost din partea lui FC Damac, un club care joacă în campionatul Arabiei Saudite si care a oferit 700.000 de euro în schimbul lui Sorescu, dar oferta a fost declinata de conducerea dinamovistă. 

Dupa meciul resuit de ieri și golurile marcate, Dinamo a pulsat putin prețul lui Soescu fata de ce oferise  FC Damac, pretențiile ajungând la 800.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Nu cu mult timp în urma Mircea Rednic spunea ca Sorescu va pleca pe suma de 1 milion de euro plus procentul de 20%. 

Impresarul fotbalistului, a spus despre jucătorul sau ca Sorescu era ultimul om cu care ultrasii trebuiau sa se poarte astfel.

Becali, impresarul fotbalistului Sorescu, este de părere ca jucătorul ar trebui sa se transfere în vara.

"Domnului Mureșan îi vin niște oferte. A fost un club din Polonia, în sfârșit. Sunt două echipe care n-au bani. Ei tot au încercat. Au zis că trimit ofertă de 500.000, apoi au zis 700.000. După, au venit unii cu 300.000, alții cu 400.000. Eu cred că e mai bine să rămână până în vară, "a spus impresarul lui Sorescu, conform Digi Sport.

Deian Sorescu, reacție surprinzătoare când a auzit de ofertele venite pe numele său

"Azi am tratat meciul ca un meci de campionat, cred ca s-a văzut, dar plecam cu o singura idee, sa nu luam gol și pentru noi de acum încolo orice meci este o finala. 

Nu am fost delăsător, am fost om, am muncit în permanenta, antrenorii va pot confirma. 

Pentru mine e important sa fiu sănătos, ma bucur ca am terminat și ultimul test, sănătoși, au ieșit doi colegi cu mici accidentări sper sa nu fie nimic grav și sa-i avem la prima etapa.

Am vorbit cu domnul Mureșan, am vorbit și cu Stoican, le-am spus ca orice discuție vor avea, sau orice va veni pentru mine pentru transfer, sa nu-mi spună, pana cad nu e nimic finalizat, pentru ca nu vreau sa apară alte știri, de genul ca nu eram concentrat, ca-mi stătea gândul în alta parte, asa le-am transmis.

Momentan sunt la Dinamo și-mi respect contractul. Nu vreau sa vorbesc în numele lui Filip, vreau sa vorbesc în numele meu, eu niciodată nu am vrut sa părăsesc Dinamo, restul au fost doar știri, nimic adevarat, " a spus Deian Sorescu, la PRO X

Comentarii