Post Top Ad


Înstrăinarea activelor de milioane de euro de la Dinamo

 
Dinamo dintr-un club bogat ai cu tradiție sportiva, obișnuit cu marea performața, a ajuns un club sărac, bogăția lui fiind doar acești suporteri "nebuni" care sunt gata de orie pentru clubul lor drag de fotbal. Dinamo a căzut din lac în puț și asta nu datorita suporterilor lui devotați acestui club, ci în mare măsura "patronilor" lui. Tot suporterii dinamovisti au inventat săi demarat programul DDB un program al suporterilor dinamovisti menit sa salveze echipa Dinamo din ghiarele falimentului și desfintarii. 

SC Dinamo 1948 SA a devenit, a devenit o societate neatractiva asta din cauza vechilor actionari. 

Conform raportului de evaluare solicitat de RTZ & Partners SPRL, valoarea de patrimoniu a societății în caz de lichidare (faliment!) este de doar 7.563.697 lei, în timp ce valoarea de piață a activelor ajunge la 27.024.369 lei. 

N-ai stadion, n-ai patrimoniu… N-ai aproape nimic și lumea nu prea e tentată” spune Răzvan Zăvăleanu, pentru ProSport.


În 2022, fără stadion, fără sediu, fără autocar, cu patrimoniul mai mult împrumutat de la Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, cu un lot de jucători fără prea mare valoare, un centru de copii care se chinuie să supraviețuiască Dinamo a rămas un club sărac, singura bogăție fiind atașamentul suporterilor fata de echipa.

Ionuț Negoiță - și-a făcut intrarea din postura sponsorului. Dinamo a câștigat un singur trofeu, Cupa Ligii și a trecut, cu succes, prin prima insolvență. Din păcate pentru „câini”, în anii ce au urmat sub conducerea aceluiași Ionuț Negoiță, clubul a colectat alte și alte datorii. O mare parte chiar către firmele deținute chiar de el sau familia sa. 

 Multe bunuri, cum ar fi autocarul, mașini, o bucată de 1,5 hectare din cantonamentul de la Săftica și mai multe apartamente au fost fie vândute, conform PlaySport.ro.Deian Sorescu este, oficial, jucătorul lui Rakow

Altii ne vad deja în Liga 2  Foarte "încurajator" mesajul lui Victor Becali. 

Las și eu un mesaj aici: Dăruiți-va și salvați Dinamo!

"Sorescu a semnat, a și plecat în Antalya. Pe trei ani a semnat Sorescu. Banii pentru el nu se plătesc într-o singură tranșă. Dinamo se află într-o situație grea, eu îmi doresc din tot sufletul să se salveze de la retrogradare, deși mi-e greu să cred că se poate. Eu cred că Dinamo ar putea continua în Liga 2. N-ar fi o problemă ca Dinamo să reziste în Liga 2, vor continua cu siguranță și în Liga 2, dar obiectivul lor este salvarea, " a spus Victor Becali, la Digi Sport Special

Comentarii