Post Top Ad


Un nou transfer reușit de Dinamo. Si probleme de lot pentru dinamoviști

 Dupa meciul pierdut contra echipei FC Arges si amicalul cu Popești Leordeni, din Liga 3, pierdut și el, conducerea dinamovistă pare ca a înțeles mesajul mai multor oameni din fotbal care spuneau ca Dinamo va retrograda si s-a apucat sa facă câteva transferuri care sa-i întărească echipa. Dupa ce a transferat trei fotbaliști de la CFR, Dinamo a mai transferat astăzi pe bulgarul Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova.

Transferul fotbalistului părea ca a intrat în impas, dar Dinamo a "accelerat" discuțiile premergătoare transferului lui Antoni Ivanov, iar rezultatul este ca în câteva ore se va produce mutarea. 

Fotbalistul a fost lăsat împrumut de către oficialii Craiovei, el fiind împrumutat pe 6 luni la Dinamo, adică pana la sfârșitul campionatului în curs. 

Conform Fanatik conducerea dinamovistă este pe punctul de a parafa o noua înțelegere cu fotbalistul bulgar Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova. 

 Antoni Ivanov are 26 de ani, înălțime: 1,70 m, evaluarea lui pe transfermarkt.com  în Decebrie 21, 2019 era de 1 mil de euro, acum valorând 300.000 de euro.

”El va veni la noi mai întâi sub formă de împrumut, cu o clauză de prelungire. Dar, ceea ce contează acum este că jucătorul va semna cu noi”, a spus Iuliu Mureșan conform Digi Sport

 Dinamo acuza probleme de efectiv, Fundașul stânga Andrei Radu se resimte la spate iar Dinamo rămâne sa se bazeze pe serviciile lui Marius Tomozei, conform gsp.ro

Dinamo București vs. FCSB se va juca duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. La fel ca în meciul cu FC Arges cu probleme de arbitraj, Dinamo se va baza pe Marius Tomozei transferat la Dinamo pe 11 ianuarie 2022. Fotbalistul a evoluat ultima oara pentru UTA și a semnat cu Dinamo pana la sfârșitul acestui campionat. Marius Tomozei poate juca și în banda stângă a lui Dinamo. 


 Foto: Sport Pictures

Comentarii