Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un nou transfer reușit de Dinamo. Si probleme de lot pentru dinamoviști

 



Dupa meciul pierdut contra echipei FC Arges si amicalul cu Popești Leordeni, din Liga 3, pierdut și el, conducerea dinamovistă pare ca a înțeles mesajul mai multor oameni din fotbal care spuneau ca Dinamo va retrograda si s-a apucat sa facă câteva transferuri care sa-i întărească echipa. Dupa ce a transferat trei fotbaliști de la CFR, Dinamo a mai transferat astăzi pe bulgarul Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova.

Transferul fotbalistului părea ca a intrat în impas, dar Dinamo a "accelerat" discuțiile premergătoare transferului lui Antoni Ivanov, iar rezultatul este ca în câteva ore se va produce mutarea. 

Fotbalistul a fost lăsat împrumut de către oficialii Craiovei, el fiind împrumutat pe 6 luni la Dinamo, adică pana la sfârșitul campionatului în curs. 

Conform Fanatik conducerea dinamovistă este pe punctul de a parafa o noua înțelegere cu fotbalistul bulgar Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova. 

 Antoni Ivanov are 26 de ani, înălțime: 1,70 m, evaluarea lui pe transfermarkt.com  în Decebrie 21, 2019 era de 1 mil de euro, acum valorând 300.000 de euro.

”El va veni la noi mai întâi sub formă de împrumut, cu o clauză de prelungire. Dar, ceea ce contează acum este că jucătorul va semna cu noi”, a spus Iuliu Mureșan conform Digi Sport

 Dinamo acuza probleme de efectiv, Fundașul stânga Andrei Radu se resimte la spate iar Dinamo rămâne sa se bazeze pe serviciile lui Marius Tomozei, conform gsp.ro

Dinamo București vs. FCSB se va juca duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. La fel ca în meciul cu FC Arges cu probleme de arbitraj, Dinamo se va baza pe Marius Tomozei transferat la Dinamo pe 11 ianuarie 2022. Fotbalistul a evoluat ultima oara pentru UTA și a semnat cu Dinamo pana la sfârșitul acestui campionat. Marius Tomozei poate juca și în banda stângă a lui Dinamo. 


 Foto: Sport Pictures

Comentarii