Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






"Nu ne permitem sa mai fim furați! " Si analiza noastră

 



Mai multi oameni din fotbal au ajuns la concluzia ca Dinamo a fost învinsa aseară de FC Argeș printr-o greșeală de arbitru. Nu se știe dacă Marcel Bîrsan a făcut-o voit, cert este ca am mai fost arbitrați de el în aceeași maniera. 

Cert este ca de câte ori am considerat ca am fost "ciupiți intenționat" de arbitrii și am făcut "scandal", următorul meci am fost "taxați, penalizați"de următorul/următorii arbitrii, practic tot ce a fost de interpretat, sau decizii mai grele de luat s-a dat împotriva noastră iar în felul asta poți sa te numești și

 Barcelona, sau Real Madrid ca nu ai nicio șansa, când arbitrul  "te vânează pe teren". E un pact al lor nescris, asa am pățit mereu. 

================================================

Alexandru Răuță trage un semnal de alarma în privință arbitrului Marcel Bîrsan, care considera ca ne-a dezavantajat clar. 

„Se pare că se fac greșeli foarte mari în defavoarea noastră. Suntem într-o situație grea, dorim să fim arbitrați corect! Ați văzut și dumneavoastră, nici vorbă de fault la Matei! Când sunt faze clare cum a fost cea a lui Matei și în momentele în care suntem noi acum, orice punct contează și nu ne permitem sa mai fim furați find-ca nu este momentul potrivit. Se vede ca este o schimbare în joc, dar noi trebuie sa adunam puncte, nu contează cum jucam trebuie sa adunam puncte altfel ne va fi foarte greu. Deian Sorescu e un jucător de valoare, dar nicio echipa nu sta într-un jucător, nu este niciun jucător de neînlocuit. Avem jucători buni care l-au înlocuit, el s-a dus la mai bine și ii uram succes și speram ca la meciul cu FSB sa fim noi învingători. Anul trecut i-am mai bătut in Stefan cel Mare, un meci cu FCSB -ul e o încărcătura dubla, dar dacă ne vom face jocul și o sa fim determinați putem lua cele trei puncte,"a precizat Alexandru Răuță după meciul de aseară.

Comentarii