Post Top Ad


"Eu zic că nu e favorită FCSB". Cine crede în șansele "câinilor" în derby

 
Daniel Iftodi (53 de ani) fostul fotbalist a celor de la Dinamo, da speranțe "câinilor" la derby-ul de duminica seara. Daniel Iftodi  ca orice dinamovist adevarat spera ca echipa lui de suflet sa facă o figura frumoasa în meciul de duminica seara împotriva celor de la FCSB, o echipa aflata pe locul 2 în Liga 1, cu fotbaliști cotați mult mai bine ca cei dinamovisti. Dar Iftodi crede ca avantajul jucătorilor FCSB-ului se poate anula într-un derby. 

"Conform calculelor, pare favorită, dar la un asemenea derby, nu mai contează locul în clasament. Eu zic că nu e favorită FCSB," a spus Iftodi, pentru Digi Sport

Cu toții ne aducem aminte de Daniel Iftodi, de felul în care lovea mingea de ajungea cu exactitate maxima, de loviturile libere pe care le executa. 

Cu toate ca Daniel Iftodi a trecut pe la 13 echipe în cariera lui de fotbalist, printre care amintim dor câteva: Dinamo București, Victoria București, Gloria Bistriţa, Steaua București, Rapid București si Győri ETO FC, Iftodi a rămas dinamovist convins.  A jucat pana la 38 de ani, îmbrăcând tricoul celor mai galonate echipe din țara, dar a rămas un dinamovist convins. Daniel Iftodi este antrenor la CS Dinamo, în Liga 4.  Un campionat și o Cupa a României a câștigat Daniel Iftodi cât timp a fost jucătorul lui Dinamo. 


sursa foto: gsp.ro

Comentarii