Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A renunțat la transferul acestuia!

 
Dinamo trece prin momente grele, având neapărat nevoie de bani, echipa nu-și permite sa lase proprii  fotbaliștii liberi de contract, nici măcar scoțându-și banii investiți în fotbaliști. In aceasta situație se afla și portarul bulgar Plamen Iliev. 

Dinamo nu vrea sa dea drumul gratis celor doi fotbaliști ai săi, argumentând ca Administratorul judiciar nu le permite să-i lase liberi.

 Plamen Iliev primește o veste proasta, Ludogoreț Razgrad, echipa interesata de serviciile portarului bulgar considerat cel mai bun la reflexe și parade din apropierea careului, nu mai este interesata de el din cauza pretențiilor financiare ale conducerii dinamoviste, conform TopSport.

"Acest lucru nu se poate!"

"Steliano Filip cât și în cel al lui Pamen Iliev vor să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum. Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri, " și-a încheiat discursul Zavăleanu pentru ProSport.

Comentarii