Post Top Ad


A renunțat la transferul acestuia!

 
Dinamo trece prin momente grele, având neapărat nevoie de bani, echipa nu-și permite sa lase proprii  fotbaliștii liberi de contract, nici măcar scoțându-și banii investiți în fotbaliști. In aceasta situație se afla și portarul bulgar Plamen Iliev. 

Dinamo nu vrea sa dea drumul gratis celor doi fotbaliști ai săi, argumentând ca Administratorul judiciar nu le permite să-i lase liberi.

 Plamen Iliev primește o veste proasta, Ludogoreț Razgrad, echipa interesata de serviciile portarului bulgar considerat cel mai bun la reflexe și parade din apropierea careului, nu mai este interesata de el din cauza pretențiilor financiare ale conducerii dinamoviste, conform TopSport.

"Acest lucru nu se poate!"

"Steliano Filip cât și în cel al lui Pamen Iliev vor să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum. Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri, " și-a încheiat discursul Zavăleanu pentru ProSport.

Comentarii