Post Top Ad


Dinamo vrea să transfere un atacant de careu

 Dinamo este nevoita sa vândă pentru a exista. Ieri seara s-a perfectat transferul lui Deian Sorescu la polonezii de la Rakow Czestochowa, ocupanta locului 3. Astăzi conducerea dinamovistă au revenit la varianta  Cristiano Figueiredo, portarul CFR-ului, dar au pus ochii și pe un atacant de careu, un sârb de 28 de ani. 

Dinamo aproape de a ajunge la un numitor comun cu portarul CFR-ului Cristiano Figueiredo. 

"Câinii" ii dau târcoale și atacantului Zoran Marusici, 28 de ani. 

Dupa împrumutul portarului Thomas Chesneau (22 de ani), conducerea dinamovistă s-a reorientat către portarul CFR-ului Cristiano Figueiredo, un fotbalist care nu a prins lotul CFR-ului. 

Decizia finala se va lua maine în privința lui Cristiano Figueiredo, dar șansele pentru a se realiza acest transfer sunt foarte mari. 


Flavius Stoican își mai dorește la Dinamo un mijlocaș de creație, ci și un vârf de careu. Unul dintre jucătorii propuși roș-albilor este Zoran Marusici, 28 de ani, atacant de careu. Fotbalistul s-a despărțit la începutul lui 2022 de Dinamo Tbilisi,  conform surselor GSP


Zoran Marusici are 1,87 de metri a jucat la Slavia Sarajevo,Vozdovac, Neman Grodno, Sloga Kraljevo, Krupa, Borca, Sloboda Uzice, Dnipro Mogilev, Dinamo Tbilisi și Temnic Varvarin. 

1 gol în 5 meciuri a adunat Zoran Marusici în actuala ediție.

Cota lui este de 450.000 de euro conform transfermarkt.com.

Comentarii