Post Top Ad


Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu. Si traseul care trebuie urmată pentru transferuri reușite

 
Dinamo nu este într-o situație prea confortabila din pricina locului ocupat în clasamentul ligii 1, dar nici din punct de vedere financiar nu stau prea bine. Dinamo este nevoita sa-l vândă pe Deian Sorescu pentru a face rost de bani. 

Salvarea lui Dinamo este Deian Sorescu, parca acum îmi aduc aminte când l-am transferat pe Deian Sorescu. Presa anunța într-o vineri - 2018, ca pustiul minune de 20 de ani, de la ASU Politehnica Timişoara a semnat cu Dinamo până la 30 iunie 2022.  Da! Dinamo a simțit de pe atunci ca a tras lozul norocos și a semnat cu jucătorul pe mai multi ani. Acum este timpul ca acest fotbalist sa se transfere pentru a salva pe Dinamo. 


Putem urma același traseu pe care l-am avut cu Sorescu și cu alți fotbaliști din Liga 2. 

- 11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timişoara în acel sezon când s-a transferat la Dinamo, oare nu putem găsi soluții din liga a doua? Nu putem trage noi iarăși lozul câștigător?!


Conform informațiilor GSP, înlocuitorul său va fi Alin Buleică! Jucătorul de bandă dreaptă a impresionat la antrenamente. 

Anul nașterii a lui Alin Buleică : 12 septembrie 1991 (vârsta 30 de ani). 

Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii pe 18 noiembrie, cu trei etape înainte de pauza de iarnă.

Conform spuselor jucătorului, principalul motiv care a dus la despărțirea dintre cele două părți, a fost lipsa rezultatelor.

Comentarii