Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cel care a umilit FCSB-ul de unul singur, vrea să îl scoată pe Plamen Iliev liber de contract de la Dinamo!

 




Este știut faptul ca Plamen Iliev vrea sa plece de la Dinamo liber de contract. Acesta nu a jucat nici în ultimul meci amical al dinamovistilor. Portarul Plamen era văzut la început un transfer reușit, dar ultimele meciuri ale dinamovistilor, mai exact ultimele doua l-au pus într-o lumina nefavorabila pe portarul Plamen Iliev, care acum vrea sa plece de la Dinamo cu orice preț, invocând și faptul ca familia ii cere lucrul asta. 

Cosmin Moţi fostul fotbalist al dinamovistilor încearcă in aceste momente sa convingă conducerea dinamovista sa-i dea drumul liber de contract portarului bulgar. Din informațiile FANATIK, Cosmin Moţi încearcă să îi dea o mână de ajutor portarului bulgar, Cosmin Moţi fiind nasul lui Plamen Iliev. 


 Moţi susține ca Plamen Iliev nu mai poate continua în asemenea condiții, adică contestat de suporteri, referindu-se la acele mesaje primite de el din partea suporterilor dinamovisti.



Vocea suporterului 

Eu nu neg faptul ca este prea plăcut prin ce a trecut portarul Plamen Iliev, dar ca fotbalist trebuie sa-ți asumi și laudele și criticile. Păcat eu îl consider încă un portar peste liga 1 ca medie, exceptând ultimele doua meciuri ale lui și Dinamo chiar are nevoie de el în aceste momente. 

Mie personal Mihai Alexandru Eşanu mi-a dat o lecție de viata (chiar daca nu l-am contestat niciodata) și pot face o comparație intre el ca om și restul fotbaliștilor. Pai cred ca va aduceți toți aminte de gafele acestui portar când lua goluri de la jumătatea terenului și ce am văzut pe grupul meu, ma refer la comentarii ... dar acest jucător crescut de Dinamo nu a reacționat asa, el a indurat, nu am auzit sa iasă în presa, sau sa răspundă obraznic la suporterii contestatari. Bun rău cum este chiar dacă îmi pun majoritatea suporterilor în cap, se vede ca e crescut de Dinamo. Eu l-am analizat și am făcut o comparație ca om nu ca fotbalist și ca om da clasa multor fotbaliști și chiar dacă este încă"necopt"ca vârstă, multi au de învățat de la el despre cum e sa fii om. 



Comentarii