Post Top Ad


Cum vede Răducioiu derby-ul Dinamo - FCSB. Dinamoviștii vor sa dea mare lovitura în derby

 
"Marele Blond" cum era alintat de suporteri dinamovisti s-a întors la Dinamo, de data asta nu din postura de fotbalist, cu toate ca nu ne deranja, ca forma lui fizica este de invidiat, ci din postura de team manager la Dinamo București. Având în cariera sa urcușuri și coborâșuri vorbește din postura unui fost fotbalist cu experiența care le-a văzut și trăit pe toate. 

Florin Răducioiu (51 ani) este un produs 100% dinamovist, Răducioiu în cariera lui de fotbalist a activat la 11 echipe: Dinamo București, Bari, Hellas Verona, Brescia, Milan, Espanyol si West Ham, sunt doar o parte din ele.

Ca fotbalist la Milan, obține Campionatul, Super Cupa Italiei și Liga Campionilor. 

In 1993 "Marele Blond" s-a transferat la Milan, dar nu a confirmat. Mondialul din State a fost ultima oara când Răducioiu a strălucit. Ajuns la West Ham și antrenat de Harry Redknapp, Raducioiu nu a rupt gura târgului, antrenorul spunând de el ca este un bun finalizator, doar ca la pregătirea fizică era deficitar, nici nu vroia sa audă de ea. 

'' Era un finalizator de calitate și părea că va fi un transfer de succes. Dar când am ajuns la pregătirea fizică, nici nu voia să audă."a povestit Redknapp, citat de sportbible.com.

Raducioiu: "Nu-mi permit sa intru în detalii tactice, nu este de competenta mea, dar este derby-ul al României, cu toate ca poziția noastră nu spune asta. Băieții noștri sunt convins ca vor sa-și ia o revanșă, dorim sa câștigăm acest meci, dorim sa fim agresivi. Am informații ca asta o sa fie ultimul derby pe acest stadion contra celor de la FCSB. E vorba și de o doza de noroc pe care trebuie sa o ai, nu comentez deciziile arbitrilor, dar vreau sa fie cât mai atenți arbitrii, nu cautam scuze.


De când sunt de 5 ani în Romania nici talentul nu mai este de ajuns.Noi zicem ca suntem talentați, dar nu mai este suficient, este mai important în ziua de astăzi dacă tu iți dorești sa devii fotbalist, cațe sacrificii vrei sa faci,e un parcurs foarte greu de urmat. Nu mai reușim pentru ca nu mai avem acea mare dorință de a deveni mari fotbaliști. Nu mai avem jucători care sa reușească sa se impună în campionatele puternice, nu mai avem acel spirit de luptător, acea dorință de a ajunge cu orice preț și a face mari sacrificii. Talentul asta nu mai contează, ce contează este determinarea și ambiția de a te sacrifica și a ajunge fotbalist." 

Comentarii