Post Top Ad


Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura unui fotbalist din liga 1

 Dinamo este pe punctul de a mai face un transfer. Dupa multe tatonări cu portarul CFR-ului, Dinamo a ajuns la un numitor comun cu jucătorul, dar nu este suficient, pentru asta Cristiano Figueiredo trebuie sa se înțeleagă cu conducerea CFR-ului pentru ca mai are de primit niște restante financiare. 

Dinamo este în căutare de fotbaliști, astăzi în conferita de presa atât Flavius Stoican cât și Răducioiu, au menționat ca mai trebuie sa vina 3-4 fotbaliști, iar Flavius Stoican a menționat ca este în discuții cu portarul CFR-ului Felgueiras 31 de ani.

 Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura lui Cristiano Figueiredo.


"Cautam atacant, în cursul următoarelor zile e important sa vina un atacant, mijlocaș ofensiv, mijlocaș defensiv,portar. Suntem în discuții pe posturile astea cu mai multi jucători, "spunea Flavius Stoican la conferita de presa de astăzi. 


Dinamo a ajuns la un acord cu acesta privind salariul pe care l-ar avea în „Ștefan cel Mare”, conform gsp.ro

Figueiredo are la CFR salariul 10.000 de euro pe luna și mai are de primit restante financiare din partea CFR-ului și nu vrea sa renunțe la ele. Daca cele doua parți vor ajunge la înțelegere, atunci este foarte posibil ca portarul sa semneze cu Dinamo în următoarele zile.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii