Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura unui fotbalist din liga 1

 



Dinamo este pe punctul de a mai face un transfer. Dupa multe tatonări cu portarul CFR-ului, Dinamo a ajuns la un numitor comun cu jucătorul, dar nu este suficient, pentru asta Cristiano Figueiredo trebuie sa se înțeleagă cu conducerea CFR-ului pentru ca mai are de primit niște restante financiare. 

Dinamo este în căutare de fotbaliști, astăzi în conferita de presa atât Flavius Stoican cât și Răducioiu, au menționat ca mai trebuie sa vina 3-4 fotbaliști, iar Flavius Stoican a menționat ca este în discuții cu portarul CFR-ului Felgueiras 31 de ani.

 Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura lui Cristiano Figueiredo.


"Cautam atacant, în cursul următoarelor zile e important sa vina un atacant, mijlocaș ofensiv, mijlocaș defensiv,portar. Suntem în discuții pe posturile astea cu mai multi jucători, "spunea Flavius Stoican la conferita de presa de astăzi. 


Dinamo a ajuns la un acord cu acesta privind salariul pe care l-ar avea în „Ștefan cel Mare”, conform gsp.ro

Figueiredo are la CFR salariul 10.000 de euro pe luna și mai are de primit restante financiare din partea CFR-ului și nu vrea sa renunțe la ele. Daca cele doua parți vor ajunge la înțelegere, atunci este foarte posibil ca portarul sa semneze cu Dinamo în următoarele zile.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii