Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Vă rog, vă rog, ajutați țara asta, ajutați Dinamo!” Iranianul Saeid Heidarirad, apel disperat la conducătorii Federației












Portarul iranian Saeid Heidarirad (29 de ani) a fost eroul lui Dinamo în meciul cu Sporting Lisabona, câștigat de români cu 26-24. Iranianul a contribuit decisiv la calificarea ”câinilor” în optimile Ligii.


După joc, goalkeeper-ul a făcut un apel disperat la conducătorii Federației Române de Handbal, care din sezonul viitor pregătește o regulă controversată. Doar 3 jucători extracomunitari vor avea voie să folosească echipele din România, în condițiile în care Dinamo are 8!

”Trebuie să ne ajutați. Dinamo ar fi mult mai slabă sezonul viitor, dacă se va da această regulă. Dar îi rog (n.a. - pe cei de la Federație) să schimbe acest criteriu, sper s-o facă. Dacă nu, vreau să plec de la Dinamo. Dau totul pentru club, fac efortul să-l ajut, vreau să joc aici.

Vă rog, ajutați echipa asta, e din țara voastră. Trebuie să fie ajutată, susținută. Vă rog, vă rog, vă rog, ajutați țara asta, ajutați Dinamo! Dinamo e acum în Europa, e faimoasă, trebuie să fie în top în continuare!”, a spus Heidarirad.

Saeid Heidarirad: ”Nu ne e frică de nimeni într-o asemenea atmosferă!”
Iranianul a prefațat și meciul istoric cu PSG, din optimile Ligii Campionilor.

”O să fie un meci mare cu PSG. Nu ne e frică de nimeni într-o asemenea atmosferă. Vom lupta, nu ne e frică.

Treaba mea e să apăr, să salvez șuturile. Am simțit că va fi seara noastră, am avut încredere. Mulțumesc fanilor pentru susținere. Hai, Dinamo!”, a mai spus Heidarirad.

Sala Dinamo, care are o capacitate de 2.500 de locuri, a fost arhiplină la jocul cu Sporting.

Ultrașii lui Dinamo și-au încurajat non-stop favoriții. Atmosfera a fost una de zile mari, conformă cu anvergura competiției. 

Publicul din sala Dinamo i-a ajutat pe handbaliștii bucureșteni în momentele delicate ale partidei. La un moment dat, portughezii păreau să amenințe calificarea, însă fanii ”câinilor” le-au ”dat aripi” dinamoviștilor. 




sursa: www.digisport.ro

Comentarii