Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Raul Garcia Asid și Antonio Iglesias Hidalgo la Dinamo 2 București

 
Raul Garcia Asid și Antonio Iglesias Hidalgo la Dinamo 2 București

Fotbaliștii spanioli Raul Garcia Asid (foto stânga) și Antonio Iglesias Hidalgo (foto dreapta) au semnat contracte cu Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale și vor evolua la echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado. 

Mijlocaș ofensiv, format la Academia de juniori a clubului Sevilla, Raul Garcia Asid a jucat în carieră pentru Sevilla U19, Sevilla C, CF Motril, Real Jaen și Almeria B. 

Atacant, Antonio Iglesias Hidalgo a început fotbalul la juniorii clubului Granada și a evoluat sezonul trecut pentru Guadix, în liga a treia a campionatului spaniol.


sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii