Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Raul Garcia Asid și Antonio Iglesias Hidalgo la Dinamo 2 București

 




Raul Garcia Asid și Antonio Iglesias Hidalgo la Dinamo 2 București

Fotbaliștii spanioli Raul Garcia Asid (foto stânga) și Antonio Iglesias Hidalgo (foto dreapta) au semnat contracte cu Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale și vor evolua la echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado. 

Mijlocaș ofensiv, format la Academia de juniori a clubului Sevilla, Raul Garcia Asid a jucat în carieră pentru Sevilla U19, Sevilla C, CF Motril, Real Jaen și Almeria B. 

Atacant, Antonio Iglesias Hidalgo a început fotbalul la juniorii clubului Granada și a evoluat sezonul trecut pentru Guadix, în liga a treia a campionatului spaniol.


sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii