Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Iuliu Mureșan confirmă discuțiile avansate pentru transferul Deian Sorescu. Cât să cere pe jucător

 





Iuliu Mureșan, confirma ca are oferte concrete pentru transferul lui Sorescu din străinătate. Muresan susține ca în ciuda rezultatelor nefavorabile ale lui Dinamo, Sorescu a fost curtat și în vara și acum și ca este singurul din lot cu oferte concrete fiind după spusele lui Mureșan și cel mai valoros câine din lotul lui Dinamo. 


Mureșan precizează ca nu a fost cautat de nimeni din țara pentru transferul lui Sorescu, dar exista mai multe oferte din afara tarii.


Suma ceruta pe Sorescu nu este una de neglijat și se învârte în jurul de 1 mil. euro. 


„Sorescu este de vânzare în iarna aceasta. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară şi are şi acum. Sincer, pe mine nu m-a căutat nimeni (n.r. de la Universitatea Craiova), dar sunt ceva echipe de afară. 


E cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo. Cereți un milion de euro în schimbul lui?) Da, pe acolo e suma. Nu mi se pare o sumă mare, " , a declarat Iuliu Mureșan pentru Telekom Sport.

Comentarii