Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce a povestit Dusan Uhrin Jr. despre Dinamo în presa din Cehia







Dusan Uhrin Jr. nu rămâne foarte mult timp pe tuşă. "Ar trebui să ajung acolo". Ce a povestit antrenorul despre Dinamo în presa din Cehia




Cehul Dusan Uhrin Jr (52 de ani) a pregătit-o pe Dinamo Bucureşti în perioada 13 august - 9 martie. Întors în ţara sa natală, tehnicianul a povestit ce s-a întâmplat în România, dar şi despre planurile sale de viitor.


Chiar dacă şi-a dat demisia de la Dinamo, Dusan Uhrin Jr. ar fi trebuit să revină rapid pe banca tehnică a unei formaţii, dacă nu intervenea criza pandemică ce a paralizat sportul pe întregul mapamond, după cum chiar antrenorul o recunoaşte. Cu toate acestea, cehul nu specifică numele formaţiei sau dacă este din România.

"Există deja un club care mă doreşte. Dar nu ar trebuie să merg fără a avea ce munci. Cu toate acestea, când situaţia actuală se va termina, ar trebui să ajung acolo", a declarat Dusan Uhrin Jr., pentru presa din Cehia.

În schimb, Uhrin le-a povestit cehilor despre experienţa petrecută la Dinamo. Acesta a recunoscut că ar riscat atunci când a acceptat să preia formaţia din "Ştefan cel Mare", însă a sperat că lucrurile se vor îndreptat treptat. Uhrin este membru al uneia dintre asociaţile de suporteri de la Dinamo, are card de membru şi a donat pentru "câini". La fel cum a făcut şi fostul jucător de la FCSB; actualmente la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, al cărui gest este salutat de Uhrin.


 
"Problemele erau acolo când am ajuns, însă au escaladat. Mi-am dat demisia din cauza a ceea ce se întâmpla acolo. Într-adevăr, foarte multe. Există două tabere de fani, chiar sunt înregistrat ca membru al uneia dintre asociaţii. Am şi plătit o contribuţie pentru a ajuta Dinamo. În plus, cred că există o dorinţă din partea lui Negoiţă de a susţine clubul. Nu i-am văzut interesul. O parte a fanilor dinamovişti au fost recunoscători pentru gestul lui Stanciu, cealaltă l-au contestat. Dar cred că este un gest frumos din partea lui", a mai declarat Uhrin.

În cariera sa, Uhrin a antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav x3, Poli Timişoara x2, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii