Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor, jucătorul problemă! După Petrescu, Contra și Bratu, a venit rândul lui Uhrin să se ia de el: ”Strica atmosfera”









Dusan Uhrin jr



Dan Nistor este în acest moment jucătorul celor de la Universitatea Craiova, unde s-a transferat de la Dinamo. Mijlocașul pare un fotbalist problemă, ținând cont de faptul că se înmulțește numărul antrenorilor care declară că au avut probleme cu el.

După Dan Petrescu, Cosmin Contra și Florin Bratu, a venit rândul lui Dusan Uhrin să-l acuze pe Nistor că strica atmosfera în vestiarul echipei.

”De Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a spus Uhrin la Digi Sport.

Scandal Bratu - Nistor
Scandalul uriaș dintre Florin Bratu și Dan Nistor a ținut capul de afiș al fotbalului din România în toamna lui 2018. Antrenorul de atunci al ”câinilor” a dezvăluit faptul că mijlocașul și-ar fi dorit să ajungă la FCSB.


”Sincer, mi-a spus că vrea să plece la Steaua, că e o oportunitate, să îl lăsăm să plece. Din momentul ăla, nu a mai fost jucătorul pe care îl știam. Nistor mi-a destabilizat vestiarul, din momentul ăla.

El, în vestiar, vorbește în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, așa se laudă. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici”, spunea Bratu la acea vreme.

Scandal Contra - Nistor
Și Cosmin Contra a avut probleme cu Dan Nistor, pe vremea când antrena Dinamo. Acesta l-a acuzat de mai multe ori că destabilizează atmosfera, lucru confirmat și de Florin Bratu.

”Îmi pare rău și îmi cer scuze lui Contra și lui Mutu că am ignorat mesajul lor când am venit la Dinamo. Pe holurile Federației, când mi-am luat la revedere de la ei, după ce am plecat de la națională (n.r. România U18), mi-au spus: ‘Bratone, ai grijă cu Nistor’. Îmi pare rău că am neglijat sfatul lor”, susținea Bratu în urmă cu aproximativ doi ani.

Scandal Petrescu - Nistor
Un alt antrenor care a avut probleme cu Nistor, este Dan Petrescu. Fotbalistul l-a acuzat pe tehnician că nu-l bagă pe teren, iar răspunsul ”Bursucului” nu a întârziat să apară. Jucătorul a plecat de la CFR.

”Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii.

Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea! La adresa mea ca antrenor n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. N-am avut jucători care au venit să răbufnească, e clar că toţi antrenorii din lume au jucători nefericiţi, pe cei care nu joacă”, spunea Petrescu la acea vreme.

31 de ani are Dan Nistor.
900.000 de euro este cota de piață a lui Nistor, conform transfermarkt.com.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii