Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nistor, jucătorul problemă! După Petrescu, Contra și Bratu, a venit rândul lui Uhrin să se ia de el: ”Strica atmosfera”

Dusan Uhrin jrDan Nistor este în acest moment jucătorul celor de la Universitatea Craiova, unde s-a transferat de la Dinamo. Mijlocașul pare un fotbalist problemă, ținând cont de faptul că se înmulțește numărul antrenorilor care declară că au avut probleme cu el.

După Dan Petrescu, Cosmin Contra și Florin Bratu, a venit rândul lui Dusan Uhrin să-l acuze pe Nistor că strica atmosfera în vestiarul echipei.

”De Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a spus Uhrin la Digi Sport.

Scandal Bratu - Nistor
Scandalul uriaș dintre Florin Bratu și Dan Nistor a ținut capul de afiș al fotbalului din România în toamna lui 2018. Antrenorul de atunci al ”câinilor” a dezvăluit faptul că mijlocașul și-ar fi dorit să ajungă la FCSB.


”Sincer, mi-a spus că vrea să plece la Steaua, că e o oportunitate, să îl lăsăm să plece. Din momentul ăla, nu a mai fost jucătorul pe care îl știam. Nistor mi-a destabilizat vestiarul, din momentul ăla.

El, în vestiar, vorbește în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, așa se laudă. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici”, spunea Bratu la acea vreme.

Scandal Contra - Nistor
Și Cosmin Contra a avut probleme cu Dan Nistor, pe vremea când antrena Dinamo. Acesta l-a acuzat de mai multe ori că destabilizează atmosfera, lucru confirmat și de Florin Bratu.

”Îmi pare rău și îmi cer scuze lui Contra și lui Mutu că am ignorat mesajul lor când am venit la Dinamo. Pe holurile Federației, când mi-am luat la revedere de la ei, după ce am plecat de la națională (n.r. România U18), mi-au spus: ‘Bratone, ai grijă cu Nistor’. Îmi pare rău că am neglijat sfatul lor”, susținea Bratu în urmă cu aproximativ doi ani.

Scandal Petrescu - Nistor
Un alt antrenor care a avut probleme cu Nistor, este Dan Petrescu. Fotbalistul l-a acuzat pe tehnician că nu-l bagă pe teren, iar răspunsul ”Bursucului” nu a întârziat să apară. Jucătorul a plecat de la CFR.

”Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii.

Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea! La adresa mea ca antrenor n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. N-am avut jucători care au venit să răbufnească, e clar că toţi antrenorii din lume au jucători nefericiţi, pe cei care nu joacă”, spunea Petrescu la acea vreme.

31 de ani are Dan Nistor.
900.000 de euro este cota de piață a lui Nistor, conform transfermarkt.com.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii