Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiţă îi şochează şi pe investitorii spanioli: a mai găsit 3 facturi neachitate, în valoare de 500.000 de euroIonuț Negoiță încearcă din răsputeri să vândă clubul pe care nu mai dorește să-l administreze. Captură GSP Live

DINAMO. Negocirile pentru vânzarea clubului Dinamo către fondul de investiţii din Spania continuă şi, cel puţin teoretic, ar trebui să intre în linie dreaptă în cursul acestei săptămâni.

După ce discuţiile cu Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, care s-au purtat zilele trecute, nu au avut nici o finalitate, în cursă pentru a prelua pachetul majoritar au rămas investitorii iberici. 

Deşi se făcuseră paşi importanţi şi ibericii acceptaseră toate datoriile pe care Ionuț Negoiţă le prezentase ca fiind totale şi existente la data de 20 aprilie, adică săptămâna trecută, în cursul weekend-ului a reuşit să-i şocheze pe cei din Spania.

DINAMO. Alte 3 facturi neachitate trimise investitorilor spanioli
Acestora le-au mai fost trimise încă 3 facturi neachitate, care nu erau depuse la dosarul cu datorii, pe care Dinamo l-a prezentat iniţial. Suma cumulată a acestora depăşeşte o jumătate de milion de euro, iar mare parte provine din neachitarea furnizorilor şi a chiriilor. 

Practic, datorii chiar către Ionuţ Negoiţă, care prin firmele sale şi prin hotelurile pe care le deţine a fost şi continuă să fie princiaplul partemer de afaceri al clubului Dinamo. 

Spaniolii nu dau înapoi și au acceptat și noile facturi ale lui Negoiță
Spaniolii s-au arătat surprinşi de apariţia acestor datorii, însă n-au dat înapoi de la preluarea clubului şi au acceptat chiar şi preluarea noilor facturi trimise de oamenii lui Ionuţ Negoiţă. 

Cei peste 500.000 de euro se adaugă oricum unor datorii pe care Dinamo le are în acest moment: către jucători şi staff, salarii neachitate, dar şi către bugetul de stat. 

Discuţiile între cei din Spania şi Negoiţă vor continua în aceste zile, iar dacă lucrurile vor decurge conform planului stabilit de cele două părţi şi nu vor mai interveni şi alte sume şi facturi neachitate, aşa cum s-a întâmplat în weekend-ul care a trecut, atunci e foarte posibil să fie semnat contractul de vânzare a pachetului majoritar de acţiuni.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii