Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Stoenescu, fost președinte la Dinamo: „Nu-mi este teamă”















Mircea Stoenescu vorbește despre micile plăceri ale vieții la 77 de ani







Fost președinte al Dinamo, Mircea Stoenescu, 77 de ani, a povestit cum se bucură de micile plăceri ale vieții chiar și-n „era COVID-19”.

La intrare în Săftica, localitate aflată la 20 de kilometri de București, este un celebru cămin de bătrâni. În acest „nursing home” premium își duc bătrânețile peste 30 de persoane. Aici este instalat de aproape doi ani Mircea Stoenescu, fost președinte al clubului Dinamo București.

Mircea Stoenescu, fost președinte la Dinamo: „Nu-mi este teamă”
Merge pe 77 de ani, este însoțit de consoarta sa, Elena, cu 6 ani mai tânără decât el. Soții Stoenescu sunt cazați la camera 201, lângă un academician, respectiv femeia ce-a bifat suta iarna trecută.

„Dragii mei, sincer nu mi-e teamă! Soția se simte mai rău, dar ea are probleme mai mari, de mișcare. Eu încă am bucuria de a putea să mă plimb, stau pe bancă pe malul lacului, developez amintiri în mintea mea”, a declarat acesta pentru Libertatea.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii