Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mircea Stoenescu, fost președinte la Dinamo: „Nu-mi este teamă”Mircea Stoenescu vorbește despre micile plăceri ale vieții la 77 de aniFost președinte al Dinamo, Mircea Stoenescu, 77 de ani, a povestit cum se bucură de micile plăceri ale vieții chiar și-n „era COVID-19”.

La intrare în Săftica, localitate aflată la 20 de kilometri de București, este un celebru cămin de bătrâni. În acest „nursing home” premium își duc bătrânețile peste 30 de persoane. Aici este instalat de aproape doi ani Mircea Stoenescu, fost președinte al clubului Dinamo București.

Mircea Stoenescu, fost președinte la Dinamo: „Nu-mi este teamă”
Merge pe 77 de ani, este însoțit de consoarta sa, Elena, cu 6 ani mai tânără decât el. Soții Stoenescu sunt cazați la camera 201, lângă un academician, respectiv femeia ce-a bifat suta iarna trecută.

„Dragii mei, sincer nu mi-e teamă! Soția se simte mai rău, dar ea are probleme mai mari, de mișcare. Eu încă am bucuria de a putea să mă plimb, stau pe bancă pe malul lacului, developez amintiri în mintea mea”, a declarat acesta pentru Libertatea.


sursa: www.gsp.ro

Comentarii