Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Constantin Anghelache l-a desființat pe Cornel Dinu. „Nu mai doarme noaptea și are timp de fabulații și prostii!”













FOTO: GSP




Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, l-a desființat pe Cornel Dinu, toate acestea după ce ”Procurorul” a dezvăluit că echipa din ”Ștefan cel Mare” a fost implicată în mai multe blaturi.


Constantin Anghelache a vorbit pentru ProSport despre declarațiile lui Cornel Dinu și nu a avut deloc milă de fostul antrenor al lui Dinamo București. Mai mult, fostul securit a dezvăluit cât de mult a ajutat-o pe Dinamo înaintea meciului cu Liverpool.


Constantin Anghelache l-a desființat pe Cornel Dinu după dezvăluirile ”Procurorului”


Nu este prima dată când Dinu mă înțeapă pe mine, dar imi vine să râd în hohote de tot ce spune. Cum credeți voi că Securitatea din România ar fi permis să se umble cu atâția bani în vremea aia. Să ieși din țară, să dai mită, să faci asemenea lucruri. Dinu vorbește de Anghel ăla că este mort și nu poate să se mai apere. Pe mine Dinu mă face cu funcția aia, dar nu eram așa ceva. Mi-ar fi plăcut mie să am funcția aia. Eu atunci lucram la Londra. I-am fost șofer lui Dinu, dormise la ambasadă noastră, când a venit să îi spioneze pe cei de la Liverpool.

Le-am trimis eu în țară și o casetă. Eu am ajutat Dinamo cu tot ce am omenește la Londra din punct de vedere organizatoric. Mă rugase Ministrul de Externe, Ștefan Andrei. Brigada aia de arbitri de care spune Dinu eu doar am ajutat-o să își obțină viza. Din păcate Dinu nu cred că mai poate să doarmă noaptea și are timp să se gândească la asemenea fabulații și prostii. Lui Movilă i s-a rupt maxilarul la meciul tur. Este mare păcat tot ceea ce a apărut acum”, a spus Anghelache pentru ProSport.





sursa foto gsp.ro

Comentarii