Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Constantin Anghelache l-a desființat pe Cornel Dinu. „Nu mai doarme noaptea și are timp de fabulații și prostii!”

FOTO: GSP
Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, l-a desființat pe Cornel Dinu, toate acestea după ce ”Procurorul” a dezvăluit că echipa din ”Ștefan cel Mare” a fost implicată în mai multe blaturi.


Constantin Anghelache a vorbit pentru ProSport despre declarațiile lui Cornel Dinu și nu a avut deloc milă de fostul antrenor al lui Dinamo București. Mai mult, fostul securit a dezvăluit cât de mult a ajutat-o pe Dinamo înaintea meciului cu Liverpool.


Constantin Anghelache l-a desființat pe Cornel Dinu după dezvăluirile ”Procurorului”


Nu este prima dată când Dinu mă înțeapă pe mine, dar imi vine să râd în hohote de tot ce spune. Cum credeți voi că Securitatea din România ar fi permis să se umble cu atâția bani în vremea aia. Să ieși din țară, să dai mită, să faci asemenea lucruri. Dinu vorbește de Anghel ăla că este mort și nu poate să se mai apere. Pe mine Dinu mă face cu funcția aia, dar nu eram așa ceva. Mi-ar fi plăcut mie să am funcția aia. Eu atunci lucram la Londra. I-am fost șofer lui Dinu, dormise la ambasadă noastră, când a venit să îi spioneze pe cei de la Liverpool.

Le-am trimis eu în țară și o casetă. Eu am ajutat Dinamo cu tot ce am omenește la Londra din punct de vedere organizatoric. Mă rugase Ministrul de Externe, Ștefan Andrei. Brigada aia de arbitri de care spune Dinu eu doar am ajutat-o să își obțină viza. Din păcate Dinu nu cred că mai poate să doarmă noaptea și are timp să se gândească la asemenea fabulații și prostii. Lui Movilă i s-a rupt maxilarul la meciul tur. Este mare păcat tot ceea ce a apărut acum”, a spus Anghelache pentru ProSport.

sursa foto gsp.ro

Comentarii