Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Mihalcea, intrare demnă de Roy Keane











Adrian Mihalcea (43 de ani), noul antrenor de la Dinamo, a fost invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport şi a vorbit despre perioada petrecută în Italia ca jucător, printre altele.


După cinci ani petrecuţi la Dinamo, Adrian Mihalcea a prins în 2002 mult doritul transfer în străinătate. A marcat 11 goluri în 14 meciuri pentru Dinamo, iar în iarna acelui an a fost cumpărat de Genoa, care juca în acea vreme în Serie B. Mihalcea a fost cel mai bun marcator al "grifonilor", iar în sezonul următorul a fost transferat de Hellas Verona. În cele din urmă, el s-a întors în 2004 în România, tot la Dinamo. 

Prezent în cadrul emisiunii, comentatorul Telekom Sport Emil Grădinescu l-a întrebat pe Mihalcea dacă a fost comparat cu Roy Keane în Italia, datorită look-ului. Actualul antrenor de la Dinamo crede că acum ar semăna cu fostul căpitan al lui Manchester United, iar atunci când s-a transferat în Italia era un "subţirel". 


 
"Poate semăn acum, atunci eram undeva la minus 20 de kilograme. E puţin de povestit. Eu când am ajuns în Italia aveam aceeaşi înălţime, 1.80 metri şi 67 de kilograme. În România mă ajuta această alură mai subţire, eram mai fâşneţ dar am ajuns într-un fotbal fizic şi unde contactul fizic conta foarte mult şi am avut nevoie de 6 luni ca să îmi dau seama că dacă nu pun masă musculară nu am nicio şansă.

10 kilograme am luat în şase luni, 10 kilograme masă musculară şi am avut doi ani foarte buni în Liga a 2-a, un campionat destul de tare", a spus Mihalcea. 

Adrian Mihalcea, intrare demnă de Roy Keane
Fostul căpitan al luI Manchester United şi fostul antrenor secunde la Nottingham Forest, Aston Villa sau echipa naţională a Irlandei era foarte cunoscut în Premier League pentru intrările sale, de multe ori, peste limita regulamentului. În fapt, Keane nu o dată a fost eliminat pentru că şi-a accidentat grav un adversar. 

În 2004, la un derby U Craiova - Dinamo, pe teren a pătruns un ultras, cunoscut ca "Postaşul", şi a aruncat cu un fular în Claudiu Niculescu, care "trădase" Craiova pentru Dinamo. Adrian Mihalcea, decarul lui Dinamo în acea perioadă, a avut o intervenţie demnă de cele ale lui Roy Keane asupra suporterului. De altfel, "Postaşul" l-a dat în judecată pe Mihalcea. 







sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii