Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță, prima reacție după oferta spaniolilor pentru Dinamo: ”Au venit cu o cretinătate”










ionut negoita





Salvarea lui Dinamo poate veni din Spania. Un fond de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, ar fi interesat să preia clubul de la Ionuț Negoiță.



Potrivit Gazetei, Negoiță are de miercurea trecută o oferă de cedare a clubului către spanioli, dar pe care a ținut-o ascunsă. Herminio Menendez, fost conducător la cluburi precum Seviila sau Sporting Gijon, ar garanta stingerea datoriilor pe care ”câinii” se străduiesc să le achite plus stingerea litigiilor cu Dorin Rotariu și Ionuț Șerban, scenariu ce pare ”de vis” pentru fanii ”câinilor”.

Mai mult, președinte ar urma să devină Ioan Andone, actual conducător la FC Voluntari, iar pe banca tehnică ar putea veni un fost antrenor de la Real Madrid, al cărui nume este momentan necunoscut, mai menționează sursa citată.

Menendez (66 de ani) este fost canotor, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice și participant la patru ediții ale Olimpiadei între 1972 și 1984.


"Celor din Spania le-am livrat toate informațiile, însă au venit cu o cretinătate. Vor ca toate datoriile să fie plătite la zi, vor nu știu ce. Cred că voiau și bani, cred că băteau câmpii. Tocmai de asta nu avem ce discuta. Am spus că renunț la club pentru un leu, însă restul trebuie să și le asume.

Nu știu ce au in cap ei, dacă au ceva, probabil s-au gândit să facă o glumă neinspirată. Mi s-a părut că nu sunt realiști”, a spus Negoiță, pentru sursa citată.

Ioan Filip: ”Deocamdată nu și-a depus nimeni memoriu”
Mijlocașul spune că jucătorii sunt în continuare înțelegători cu privire la problemele financiare din ”Ștefan cel Mare”. Momentan nu sunt jucători care și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

”Ne-au transmis că va fi totul în regulă, chiar dacă suntem neplătiți din ianuarie. Mai sunt și chiriile, dar înțelegem și noi situația prin care trece clubul. Deocamdată nu și-a depus nimeni memoriu. Sperăm să se rezolve totul, Dinamo e un club prea mare”, a spus Filip, la Pro X.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii