Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Negoiță, prima reacție după oferta spaniolilor pentru Dinamo: ”Au venit cu o cretinătate”


ionut negoita

Salvarea lui Dinamo poate veni din Spania. Un fond de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, ar fi interesat să preia clubul de la Ionuț Negoiță.Potrivit Gazetei, Negoiță are de miercurea trecută o oferă de cedare a clubului către spanioli, dar pe care a ținut-o ascunsă. Herminio Menendez, fost conducător la cluburi precum Seviila sau Sporting Gijon, ar garanta stingerea datoriilor pe care ”câinii” se străduiesc să le achite plus stingerea litigiilor cu Dorin Rotariu și Ionuț Șerban, scenariu ce pare ”de vis” pentru fanii ”câinilor”.

Mai mult, președinte ar urma să devină Ioan Andone, actual conducător la FC Voluntari, iar pe banca tehnică ar putea veni un fost antrenor de la Real Madrid, al cărui nume este momentan necunoscut, mai menționează sursa citată.

Menendez (66 de ani) este fost canotor, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice și participant la patru ediții ale Olimpiadei între 1972 și 1984.


"Celor din Spania le-am livrat toate informațiile, însă au venit cu o cretinătate. Vor ca toate datoriile să fie plătite la zi, vor nu știu ce. Cred că voiau și bani, cred că băteau câmpii. Tocmai de asta nu avem ce discuta. Am spus că renunț la club pentru un leu, însă restul trebuie să și le asume.

Nu știu ce au in cap ei, dacă au ceva, probabil s-au gândit să facă o glumă neinspirată. Mi s-a părut că nu sunt realiști”, a spus Negoiță, pentru sursa citată.

Ioan Filip: ”Deocamdată nu și-a depus nimeni memoriu”
Mijlocașul spune că jucătorii sunt în continuare înțelegători cu privire la problemele financiare din ”Ștefan cel Mare”. Momentan nu sunt jucători care și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

”Ne-au transmis că va fi totul în regulă, chiar dacă suntem neplătiți din ianuarie. Mai sunt și chiriile, dar înțelegem și noi situația prin care trece clubul. Deocamdată nu și-a depus nimeni memoriu. Sperăm să se rezolve totul, Dinamo e un club prea mare”, a spus Filip, la Pro X.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii