Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță îi critică pe fanii lui Dinamo. „Au bani și se fac că plouă!”
Situația de la Dinamo este una critică, toate acestea după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi bani la gruparea din „Ștefan cel Mare”.


Mai mult, finanțatorul echipei antrenate de Adrian Mihalcea nu a ezitat să îi critice pe fanii lui Dinamo care nu au băgat mâna în buzunar ca să investească la formația din ”Ștefan cel Mare”, chiar dacă foști fotbaliști de la FCSB au donat pentru gruparea din ”Groapă”.

Ionuț Negoiță îi critică pe fanii lui Dinamo
”Foarte frumos din partea lui și foarte urât din partea multor dinamoviști care se fac că plouă. Au bani, Dinamo le-a oferit multe și ei nu fac nimic”, a spus Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, conform sport.ro.

”Cred că suporterii dinamoviști au forța de a susține clubul. Și, de ce nu, să facă performanță. Refuz să cred că Dinamo poate ajunge în liga a patra”, a mai adăugat finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare.

”Oricine e de vânzare ca să salvăm clubul”, a spus Ionuț Negoiță. Întrebat dacă Deian Sorescu, Mattia Montini sau Vali Lazăr ar putea ajunge la FCSB, finanțatorul din ”Ștefan cel Mare” a răspuns. ”De ce nu, Dinamo trebuie să apeleze la toate variantele încât să își asigure banii necesari pentru supraviețuire”.


sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii