Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Strigătul de disperare al unui dinamovist: ”Să se construiască ceva, Dinamo e cel mai mare brand!”











Jucători Dinamo





Valentin Lazăr, unul dintre jucătorii de bază de la Dinamo, a acordat un interviu pentru AntenaSport în care a vorbit despre situația de la club, viitorul său în România și posibilitatea venirii unui investitor din Spania



Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au strâns 100.000 de euro din donații, dar datoriile ajung la 160.000 de euro. Pentru programul DDB au donat și rivalii, unul dintre ei fiind fostul stelist, Nicolae Stanciu.

”Eu sper ca îm cel mai scurt timp ca Dinamo să fie preluată de cineva potent financiar, să se plătească aceste datorii. Să se ajungă la zero și de-acolo să se construiască ceva, pentru că Dinamo este un brand, este cea mai titrată echipă din România după scandalul dintre cei de la FCSB și Steaua București.

Cred că dacă ei (suporterii și asociația) nu vor putea să susțină au nevoie de cineva în spate, iar într-un final va veni un om de afaceri, care împreună cu ei vor să facă ceva frumos pentru acest club”, a declarat Lazăr, pentru AntenaSport.

Vali Lazăr mai are contract cu Dinamo până pe 30 iunie
”Sunt la Dinamo până la 30 iunie, acum dacă se va prelungi probabil, cu o lună sau două, cât va ține campionatul. Mai am un contract pe un an, care este semnat, dar care nu este înregistrat.

Rămâne de vazut dacă din vară voi continua. Probabil dacă se va schimba conducerea, atunci mulți jucători vor pleca”, a mai spus Lazăr.


Investitorii din Spania vor să o preia pe Dinamo
Ioan Andone a confirmat negocierile dintre un grup de investitori din Spania și Ionuț Negoiță. Chiar dacă finanțatorul dinamovist a catalogat oferta drept o "cretinătate", Andone îl sfătuiește să se mai gândească.

În schimb, Vali Lazăr este încrezător că o nouă conducere la Dinamo va aduce și mai mult succes pe plan intern.
”Contează mentalitea pentru că știm că cei din afară sunt mult peste noi. Dacă ai sursă de venit foarte bună, cred că poți lua jucători care au o valoare mult mai ridicată. Cu investiții mari se poate ajunge destul de departe.

Eu îmi doresc să nu se ajungă în faliment și să îmi doresc să ia licența, să nu retrogradeze. De felul meu sunt optimist. Nu cred că Dinamo va ajunge în situația falimentului. Cred că cineva va sosi, ajutat de acești suporteri minunați, și se va ajunge la un numitor comun”, a concluzionat Lazăr.




sursa: antenasport.ro

Comentarii