Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Cristi Borcea, dat de gol de fiul său, Patrick! De ce nu se întoarce la Dinamo








borcea - dinamo 2010




Dinamo trece printr-o situație extrem de dificilă în această perioadă. Ionuț Negoiță a anunțat că renunță la echipă, pentru 1 leu, cu condiția ca viitorii investitori să plătească datoria clubului, care se ridică la 3 milioane de euro.

Una dintre variantele vehiculate pentru preluarea clubului Dinamo a fost și implicarea lui Cristi Borcea, însă acesta a anunțat că nu este interesat.

Fiul său, Patrick, susține că acesta se teme să nu piardă banii dacă va investi la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

”M-am întâlnit cu Patrick, l-am întrebat: Taică-tu de ce nu investește la Dinamo? Și mi-a zis: Îi este frică să nu piardă”, a dezvăluit Gigi Becali la Pro X.


Becali l-a tachinat pe Patrick Borcea
Gigi Becali a povestit că s-a întâlnit cu fiul lui Borcea pe stradă și l-a tachinat pe acesta în legătură cu vânzarea clubului Dinamo.

”Vorbeam cu Patrick (n.r. - fiul lui Cristi Borcea). Când mă vede pe mine îi e rușine că știe că îl iau la mișto. I-am spus: Bă, așa ceva, chiar un leu să nu dea nimeni?”, a mai spus Becali.

În acest moment, se vorbește de faptul că o firmă din Spania ar veni să cumpere Dinamo.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii