Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Spaniolii au mai făcut o mutare care arată că doresc să cumpere clubul Dinamo

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a ajuns la un acord cu spaniolii interesați de cumpărarea clubului din „Ștefan cel Mare”.Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu trei zile, Ionuț Negoiță le-a transmis spaniolilor că este dispus să renunțe la 30% din datoriile în valoare de 800.000 de euro pe care clubul Dinamo le are de achitat către societățile lui și să eșaloneze datoriile pe o perioadă de trei ani.


Potrivit surselor ProSport, din suma de 500.000 de euro, spaniolii se angajează să achite 200.000 imediat ce actele vor fi semnate.

Suma de 300.000 de euro rămasă va fi virată în conturile lui Ionuț Negoiță în momentul în care procesul de bancrută frauduloasă va ajunge la final și clubul va fi în afara oricărui pericol.

În procesul respectiv, Ionuț Negoiță este acuzat că a fentat statul pentru a plăti mult mai puțini bani în cadrul procedurii de ieșire din insolvență. În plus, așa cum el însuși a declarat, baza de la Săftica a fost pusă gaj pentru o datorie către ANAF a cărei rată este de 17.000 de euro pe lună (DETALII AICI).


Spaniolii și-au luat avocat român
Spaniolii au mai făcut o mutare care arată că doresc să cumpere clubul Dinamo. Aceștia și-au ales avocatul român care să îi reprezinte și urmează ca acesta să primească procura ce îi oferă dreptul de a semna actele în numele lor.

După ce această procedură va fi finalizată, avocatul va merge personal la RIN, pentru a analiza toate actele ce urmează a fi semnate de către cele două părți.

Este posibil ca toată afacerea să fie încheiată până la finalul acestei săptămâni.


Ioan Andone intermediază vânzarea lui Dinamo
Florin Prunea, managerul general al „câinilor”, vorbește des cu Ioan Andone, cel care păstrează legătura cu spaniolii ce vor să cumpere clubul. Acesta a dezvăluit că fostul jucător și antrenor din „Ștefan cel Mare” este optimist în ceea ce privește finalizarea acestor negocieri.


„Este optimist. Speră să se rezolve, am înțeles de la el că sunt oameni serioși. Cu siguranță că Dinamo are nevoie de Andone. E dinamovist 100%. I-am dat și eu niște detalii legate de problemele pe care le-am avut anul acesta. Bine, el le știa în mare parte, le știe toată lumea că sunt la vedere”, a spus Florin Prunea, luni dimineață, la ProSport Live.

Contextul negocierilor 
Impresarul Toni Curea este cel care l-a propus la Dinamo pe Herminio Menendez, fostul director sportiv de la Sevilla. Dinamoviștii au fost în primă fază circumspecți, dar au acceptat într-un final să poarte discuții cu partea spaniolă după ce au fost rugați telefonic de Ioan Andone.

Ofertă serioasă sau încercare de țeapă? Impresarul Toni Curea i-a adus pe spaniolii care spun că vor să ia Dinamo. Ioan Andone a garantat afacerea!
Până să plătească banii de licență, Dinamo este datoare și la Dan Nistor cu 30.000 de euro! + Ce decizie a luat jucătorul
Mai mult decât atât, Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, i-ar fi cerut ajutor financiar lui Cristi Borcea, fost acționar în „Ștefan cel Mare”. Acesta le-a transmis dinamoviștilor că nu vrea să se mai implice în fotbal, dar îi poate ajuta cu suma de un milion de euro, cu o singură condiție însă: să îl numească pe Cornel Dinu în funcția de președinte.

În cursa pentru preluarea clubului Dinamo a intrat și Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, fondată de către actorul Răzvan Oprea, care susține că dispune de toate resursele financiare pentru a susține echipa de fotbal.

În urmă cu câteva zile, trebuia să se semneze contractul privind vânzarea pachetului majoritar de la Ionuț Negoiță către ADPD, dar în urma unei ședințe ce a avut loc la RIN, cele două părți nu s-au înțeles. Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a cerut eșalonarea datoriilor pe care roș-albii le au către Negoiță pe 120 de luni (10 ani), dar Ionuț Negoiță a evitat să ofere un răspuns.
sursa foto: gsp.ro

Comentarii