Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Nedelcearu, spune că ar ajuta rivala FCSB dacă s-ar afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Dinamo









Ionuț Nedelcearu spune că ar ajuta rivala FCSB dacă s-ar afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Dinamo.




Ionuț Nedelcearu (24 de ani), fundașul central al rușilor de la Ufa și al primei reprezentative a României, spune că ar ajuta rivala FCSB dacă s-ar afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Dinamo. 


Ionuț Nedelcearu este membru Elite în programul DDB, prin care fanii dinamoviști ajută financiar formația iubită. Internaționalul român a donat 1.948 de euro și laudă gestul lui Nicolae Stanciu, care a aderat la rândul său la inițiativa „câinilor” cu aceeași sumă.

Nedelcearu: „Stanciu a făcut un gest corect”
„A făcut un lucru corect. În aceste situaţii nu trebuie să mai ţii cont de rivalitate. Ce ar însemna fotbalul românesc fără derby-ul Dinamo - Steaua? Cred că şi suporterii Stelei ar trebui să ajute acum Dinamo, cum şi noi, suporterii dinamovişti, am ajuta-o pe Steaua dacă s-ar afla în aceeaşi situaţie.

Mă doare când văd ce se întâmplă la Dinamo, vă daţi seama, dar sunt optimist şi sunt sigur că Dinamo nu va da faliment, nu se va ajunge niciodată la retrogradare”, a spus Nedelcearu la AntenaSport.

Nedelcearu nu vrea la FCSB
Ionuț Nedelcearu a avut posibilitatea să devină stelist în trecut, fiind chemat acolo chiar de unchiul său, Ștefan Sameș, dar a refuzat. 

„Da, l-am prins pe Fane Sameș (n.r. fostul fotbalist a decedat în 2011) si se ruga să vin la Steaua. Dar de mic am fost cu Dinamo. I-am zis ca nu am ce căuta. Dacă la 5 ani mergeam pe stadion la Dinamo, la 7 ani am început fotbalul la ei, nu-i ciudat?”, a spus fundașul.

„Acum, citesc «Conversaţii cu Dumnezeu» (n.r. de Neale Donald Walsch), primul volum. Am terminat acum o săptămână Biblia şi am mers în continuare pe religie. Nu consider că trebuie să ni se întâmple ceva ca să ne apropiem de Dumnezeu”

„De la Roma nu a fost ofertă trimisă oficial către Ufa, dar au fost interese, au sunat la club, au întrebat de mine. 

Man și Coman sunt jucători foarte talentați, care pot face pasul către un campionat mare”

- Ionuț Nedelcearu




sursa: www.gsp.ro




Comentarii