Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Omul de afaceri Claudiu Florică îi ajută pe „câini” să obțină licența pentru sezonul viitor

Claudiu Florică a fost interesat de achiziția clubului Dinamo

Omul de afaceri Claudiu Florică, cel care susține că este interesat de preluare clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță, îi ajută pe „câini” să obțină licența pentru sezonul viitor.

Dinamo mai are nevoie de 180.000 de euro pentru a fi sigură că va putea juca în sezonul viitor în Liga 1, iar fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” fac tot posibilul pentru a obține acești bani. După ce a anunțat că încă mai vrea să cumpere Dinamo, Claudiu Florică s-a implicat și el în procesul de strângere de bani.

Astfel, Claudiu Florică și fiul său, care în trecut a licitat 1.150 de euro pentru tricoul lui Slavko Perovic, au donat 10.000 de euro pentru programul Doar Dinamo București, anunță PCH. La aceasta sumă se adaugă și 5.000 de lei, de la Marian Mihail, director la Charlton, echipă deținută de șeicul care vrea să cumpere Dinamo alături de Florică. 

În total, fanii lui Dinamo au strâns 71.500 de euro, aproape jumătate din suma necesară clubului.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii