Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Lui Dan Savenco i-ar plăcea să activeze în structurile MAI după încheierea carierei de sportivHANDBAL MASCUIN:DINAMO BUCURESTI-AHC DOBROGEA SUD CONSTANTA, FINALA LIGII ZIMBRILOR (22.05.2019)
Printre aceștia se află și Dan Savenco, căpitanul echipei de handbal a lui Dinamo. El spune că nu îi înțelege pe românii care nu respectă măsurile impuse în această perioadă și aleg să iasă pe stradă fără a avea motive justificate.

Handbalistul este unul dintre cei care asigură ordinea din București, în această perioadă, și verifică declarațiile pe proprie răspundere a celor cu care intră în contact. El a explicat ce l-a dezamăgit cel mai mult în această perioadă.

"Nu am dat amenzi, nu îmi permit eu să dau. Colegii dau. S-au dat multe pentru că lumea nu înțelege nici dacă îi explici de vorbă bună, nici dacă îi transmiți că e vorba de sănătatea lor și a celor din jur. Nu știu cum de nu suntem mai mulți campioni mondiali la câtă lume iese la alergat. Eu nu vedeam înainte oamenii ăștia.

Nu ni s-a cerut nimic grav. Știu, e frustrant. Și eu stau într-un apartament cu doi copii mici, dar trebuie să stăm în case. Asta trebuie să facem și vom trece cu bine peste această situație. Nu cred că e cazul acum să complicăm lucrurile, când mai e atât de puțin.

Eu, sincer, mă așteptam să fie mult mai multă lume care să înțeleagă situația. La început, lumea era mai speriată. A fost o perioadă destul de scurtă în care s-a respectat. Acum nu pot să-mi dau seama. Foarte multă lume deja nu mai ia în considerare prevederile legale. Nu i-a trimis nimeni la război, cu furci și sulițe, să stea în păduri. Trebuie doar să stea în casă și să aibă imaginație ca timpul să treacă mai ușor", a declarat Savenco, la Digi Sport Special.

Dan Savenco: "Mi-aș dori să mă dedic în totalitate, după ce termin cu handbalul"
Totuși, căpitanul dinamovist spune că a rămas cu o impresie plăcută după experiența inedită și i-ar plăcea să activeze în structurile MAI și după încheierea carierei de sportiv.

Savenco a povestit și ce reacție a avut familia sa, când a aflat de noua activitate a sa, una care implică 8 ore de muncă pe zi.

"Prima zi a fost cea mai grea. Nu știam la ce să mă aștept, doar ce văzusem la TV și auzisem la anumite persoane. Vă dați seama, era și prima zi, era și o zonă mai rău famată. Dar la ce am văzut și la ce colegi am avut, m-am liniștit destul de repede.

Soția a fost puțin mai panicată. Ea a crezut că merg în vreun reactor nuclear. Vă dați seama, nu i-a picat nici ei bine, nu e nici obișnuită cu statutul de politist. Știți foarte bine, am și doi copii mici. E destul de greu să pleci de acasă, să intri în contact cu sute de oameni, fel și fel de oameni. Până acum a fost totul bine, e ceva nou și îmi place.

Nu se știe niciodată. Îmi place, mi-aș dori să mă dedic în totalitate după ce termin cu handbalul, dar nu poți să-ți dai seama niciodată unde te trage viața", a mai spus Savenco.sursa: www.digisport.ro

Comentarii