Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea, despre propunerea FRF de a muta meciurile în Antalya










DINAMO - FCSB-18



Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a vorbit pentru Digi Sport despre propunerea Federației Române de Fotbal, de a disputa toate meciurile rămase în Liga 1 în cantonamentul din Antalya.

”Sunt 45 de grade la umbră”, spune Prunea, dorind să accentueze faptul că temperaturile sunt foarte ridicate și ar putea pune în pericol desfășurarea jocurilor. Potrivit estimărilor făcute de meteorologi până acum, în luna iulie temperaturile maxime vor depăși în fiecare zi 30 de grade Celsius.

Florin Prunea: ”Sunt 45 de grade la umbră. Riscurile sunt foarte mari”
”Cred că este imposibil din punct de vedere al disputării jocurilor. În iulie în Antalya e o nenorocire, sunt 45 de grade la umbră. Nu cred că se poate juca. Ce ar însemna pentru toate echipele, nu numai pentru Dinamo?

Nu poți să-ți dai seama ce înseamnă din punct de vedere financiar, depinde la ce hotel vrei să stai. Nu pot să-mi dau seama, trebuie făcut un calcul. Repet, e imposibil, părerea mea. Pentru că riscurile sunt foarte mari”, a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.


Liga 1, gata să se mute în Antalya!
Șefii celor de la Liga Profesionistă de Fotbal, dar și cele 14 cluburi, au fost de acord cu propunerea venită de la Casa Fotbalului, așa că, cel puțin o perioadă, Liga 1 se va muta oficial în altă țară.

După trei săptămâni de pregătire centralizată, dacă situația din România va fi în continuare încordată, și nu se va putea juca deloc fotbal, atunci s-a discutat ca meciurile rămase de disputat, din actualul sezon, să aibă loc în mai multe locații din celebra zonă a Turciei, cunoscută ca loc de cantonament pentru multe echipe din întreaga lume.

Valeriu Iftime: ”Costuile sunt un pic mai mari”
Conducerea lui FC Botoșani a analizat și cât ar costa deplasarea în Antalya. Bugetul alocat nu ar depăși cu mult banii investiți pentru cantonamente și deplasări în țară.

”Nu e mare lucru. Costurile pe care le-am socotit noi acolo sunt un pic mai mari dar sunt OK. Nu s-a făcut o negociere. Cum îi știu pe cei din Antalya care sunt negustori, se potrivesc foarte bine cu soluția asta. Pentru ei ar fi o gură de oxigen extraordinară câteva sute de oameni. Ar fi o bună oportunitate pentru ei și cred că ar face un preț bun”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii