Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță, a reluat negocierile cu spaniolii: „Am ajuns la un compromis!"

















Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a anunțat că a reluat negocierile cu fondul de investiții din Spania și că ibericii ar putea prelua clubul până la finalul lunii aprilie.

CONTEXT: GSP.RO a anunțat marți că un fond spaniol de investiții a făcut o ofertă pentru Dinamo. Herminio Menendez ar urma să fie acționer principal, iar Ioan Andone e propus ca președinte.
După ce criticat dur oferta primită inițial de la fondul de investiții din Spania,  Ionuț Negoiță a anunțat că ibericii au revenit cu o altă ofertă și că s-a ajuns la un numitor comun. În plus, omul de afaceri a declarat că și există o nouă propunere, de alți spanioli.

„Fondul de investiții cu care colegii mei au fost în discuții de vreo două săptămâni a făcut în weekend o propunere ciudată. Ni s-a zis «Domnule, luăm clubul, dar trebuie plătite toate datoriile și salariile la zi». Eu dau clubul cu un leu ca să își asume ei restul, să achite salarii și datorii.

Discutăm unde se poate discuta. Dar dacă spuneți «Puneți voi banii ca să fie bine», atunci nu mai vorbim. Am discutat ieri cu spaniolii și, când au văzut că există interes, s-au resuscitat. Eu zic că s-a ajuns la o formulă de compromis. Acum să vedem dacă se va finaliza. Rămâne de văzut. Oamenii sunt din filmul care trebuie și sunt implicați în fotbal. Au bani și au renunțat la ideea de a plăti noi tot.

Ei voiau să ne ocupăm noi de toate datoriile. Oameni buni, să nu ne luăm la mișto. Dar s-a găsit formula de compromis. Ei spun că sunt hotărâți să cumpere clubul și că au bani. 

Discutăm și cu suporterii, dar prioritar e să vând clubul către un investitor care are bani. Acești spanioli au bani ca să asigure totul și au spus că până pe 30 aprilie, când trebuie plătiți banii pentru licență, pot lua clubul”, a declarat Ionuț Negoiță la TV Digi Sport.


O nouă ofertă din Spania pentru Dinamo
„A tot apărut prin presa internațională că se vinde Dinamo pentru un leu. Zilele trecute am mai primit o ofertă din Spania. Ieri am vorbit și azi le-am trimis documentele. E vorba de o familie potentă financiar, care stă prin Elveția. S-a mai implicat prin fotbal și suntem în negocieri. E o familie cu mici conexiuni în România”, a adăugat Negoiță.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii