Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce spune Adi Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, despre obținerea licențeimihalcea
Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, este optimist în ceea ce privește obținerea licenței pentru sezonul următor. ”Câinii” aveau nevoie de 180.000 de euro pentru a putea participa și în sezonul următor în Liga 1.


Fanii lui Dinamo s-au mobilizat și au strâns o sumă impresionantă, de peste 100.000 de euro.

”Eu știu că lucrurile sunt aproape rezolvate. Nu mi-am făcut și nu îmi fac probleme. Din contră, îmi fac strategia pentru perioada de pregătire. Nu sunt probleme din punctul acesta de vedere. Când s-a pus problema licențierii este inclusă și cea de Europa”, a spus Mihalcea, la Pro X.

Adrian Mihalcea, OUT de la Dinamo?
Clubul Dinamo are șanse să fie preluat de fondul de investiții spaniol condus de Herminio Menendez. Prima decizie majoră pe care ar lua-o investitorii spanioli ar fi schimbarea antrenorului.


Adrian Mihalcea, cel care a fost instalat în locul lui Dusan Uhrin și care nu a apucat să debuteze încă din cauza pandemiei de coronavirus, ar urma să fie demis.

Ioan Andone spune că investitorii și-ar dori un antrenor din Spania cu care să plece la drum.

"Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1. Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon", a spus Andone, la Digi Sport.

3 sezoane consecutive are Dinamo în play-out-ul Ligii 1
10 este locul ocupat de Dinamo, în momentul întreruperii campionatului


sursa: www.digisport.ro

Comentarii