Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Dusan Uhrin: "Fără fani, Dinamo nu ar exista!"


dusan uhrin


Dinamo trece printr-una din cele mai delicate perioade din existenţa clubului - echipa a ratat playoff-ul sub comanda lui Dusan Uhrin, iar apoi situaţia a degenerat, iar antrenorul ceh a fost îndepărtat. 


"Situaţia la Dinamo nu era bună, jucătorii nu se puteau concentra 100%,  de-aia am renunţat. Cei de la Dinamo se gândeau doar să vândă jucători! Au şi venit, Pulic, Fabbrini, care era accidentat, apoi l-am pierdut pe Dan Nistor, era să plece Deian Sorescu, nu aşa e normal la un club ca Dinamo care are nişte obiective.   

Am ştiut cu 3 zile înainte că va pleca Nistor, el vorbea tot timpul de bani, vroia să plece, nu era bine, influenţa atmosfera la vestiar. Sunt jucători care au familii, au nevoie de bani, acum am înţeles că au depăşit 3 luni de restanţe, fotbaliştii trebuie să primească banii!," a declarat Dusan Uhrin. 

Dusan Uhrin: "Sper ca Dinamo să nu aibă probleme cu retrogradarea!"
Fostul antrenor al lui Dinamo este uimit de sacrificiul făcut de suporteri care au reuşit să achite o parte din salariile jucătorilor.   

"Oamenii dădeau bani la Dinamo, nici nu înţelegeam de unde îi aduc! Dinamo e un club cu istorie, cu supersuporteri, fără ei Dinamo nu mai exista la ora asta!

Am auzit de nişte spanioli, nu ştiu dacă e adevărat. Să ajute cineva, spanioli, arabi, doar să investească la Dinamo , să ajute echipa, sper că Dinamo va fi mai bine la anul, poate investeşte domnul Negoiţă din nou dacă nu cumpără nimeni clubul. Sper doar să nu aibă probleme cu retrogradarea," a mai spus Dusan Uhrin într-o intervenţie la emisiunea Digi Sport Special.  

sursa: www.digisport.ro

Comentarii