Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dusan Uhrin: "Fără fani, Dinamo nu ar exista!"










dusan uhrin










Dinamo trece printr-una din cele mai delicate perioade din existenţa clubului - echipa a ratat playoff-ul sub comanda lui Dusan Uhrin, iar apoi situaţia a degenerat, iar antrenorul ceh a fost îndepărtat. 


"Situaţia la Dinamo nu era bună, jucătorii nu se puteau concentra 100%,  de-aia am renunţat. Cei de la Dinamo se gândeau doar să vândă jucători! Au şi venit, Pulic, Fabbrini, care era accidentat, apoi l-am pierdut pe Dan Nistor, era să plece Deian Sorescu, nu aşa e normal la un club ca Dinamo care are nişte obiective.   

Am ştiut cu 3 zile înainte că va pleca Nistor, el vorbea tot timpul de bani, vroia să plece, nu era bine, influenţa atmosfera la vestiar. Sunt jucători care au familii, au nevoie de bani, acum am înţeles că au depăşit 3 luni de restanţe, fotbaliştii trebuie să primească banii!," a declarat Dusan Uhrin. 

Dusan Uhrin: "Sper ca Dinamo să nu aibă probleme cu retrogradarea!"
Fostul antrenor al lui Dinamo este uimit de sacrificiul făcut de suporteri care au reuşit să achite o parte din salariile jucătorilor.   

"Oamenii dădeau bani la Dinamo, nici nu înţelegeam de unde îi aduc! Dinamo e un club cu istorie, cu supersuporteri, fără ei Dinamo nu mai exista la ora asta!

Am auzit de nişte spanioli, nu ştiu dacă e adevărat. Să ajute cineva, spanioli, arabi, doar să investească la Dinamo , să ajute echipa, sper că Dinamo va fi mai bine la anul, poate investeşte domnul Negoiţă din nou dacă nu cumpără nimeni clubul. Sper doar să nu aibă probleme cu retrogradarea," a mai spus Dusan Uhrin într-o intervenţie la emisiunea Digi Sport Special.  





sursa: www.digisport.ro

Comentarii