Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Noi detalii despre preluarea clubului: „Pista Dinamo nu s-a închis"Afaceristul Claudiu Florică, șeicul Tahnoon Nimer și avocatul Marian Mihail fac parte din echipa care, în luna martie a acestui an, a ajuns în conducerea formației britanice Charlton Athletic. Totuși, aceștia n-au renunțat nici la ideea de a cumpăra Dinamo de la Ionuț Negoiță.


Dinamo e la un pas de faliment, după cum a afirmat chiar patronul Ionuț Negoiță, dar suflarea dinamovistă speră în continuare că echipa va fi preluată de tandemul Florică - Tahnoon Nimer. 

Avocatul Marian Mihail, cel care se află în board-ul lui Charlton Athletic alături de cei doi afaceriști, a declarat astăzi, în exclusivitate pentru GSP.ro, că negocierile pentru preluarea „câinilor” continuă. 

„Pista Dinamo nu s-a închis, «ronțăim» la acte”
„Oferta venită de la partenerii domnului Florică există. Dacă am fost numiți la Charlton Athletic, nu înseamnă că s-a închis pista Dinamo, a spus-o și Claudiu.

Am o relație foarte apropiată cu domnul Florică, atât profesional, cât și personal. În momentul de față, în proiectul Dinamo sunt implicat ca avocat. Analizez, dau niște păreri. Chiar și în contextul actual, noi încă lucrăm și «ronțăim» la acte. Nu s-a blocat niciodată cu adevărat, nimeni nu a renunțat. Au fost niște impasuri de ambele părți, a apărut mereu altceva.

Acum, există și această situație temporară: eu mai puțin, dar Claudiu e cu atenția și spre Charlton”, a punctat Marian Mihail.


Claudiu Florică: „Sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”
„Nu mă încântă să intru într-un eventual război al declarațiilor pe tema lansată de domnul Ionuț Negoiță. Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo, cu partenerii de afaceri din străinătate, și discuțiile se vor derula în liniște în continuare. Cel puțin asta doresc eu. Oferta noastră rămâne open” - Claudiu Florică, luni, pentru GSP.ro

Ionuț Negoiță: „Vrăjeală și atât. Gargaragii”
„Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg... Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am” - Ionuț Negoiță, vinerea trecutăCine e Tahnoon Nimer?

Una dintre speranțele roș-albilor pentru un viitor mai bun este legată de numele lui Tahnoon Nimer, cel ce lucreză în mod direct cu şeicul Saeed Bin Tahnoon al-Nahyan, una dintre cele şase familii conducătoare ale Emiratelor Arabe Unite.

Claudiu Florică, alături de partenerul său de afaceri Tahnoon Nimer și un fond de investiții din Emirate, a discutat de mai multe luni cu Ionuț Negoiță și avocații acestuia vizavi de preluarea grupării din Ștefan cel Mare. S-au făcut diverse propuneri, afacerea s-a tergiversat la un moment dat, Florică și Tahnoon au preluat Charlton Athletic, din Championship. 


sursa: www.gsp.ro

Comentarii