Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Deian Sorescu a explicat cum se pregătește pentru a fi în formă în momentul reluării Ligii 1









Poza 19 - Fotografia zilei - cele mai interesante imagini ale ...




Deian Sorescu a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre cum reușește să treacă cu biro peste pandemia de coronavirus și susține că Dinamo va putea juca din 3 în 3 zile dacă se va relua sezonul 2019 – 2020.


Mai mult, mijlocașul ofensiv al celor de la Dinamo a explicat cum se pregătește pentru a fi în formă în momentul reluării Ligii 1 și recunoaște că are 700 de grame în plus, dar că face tot posibilul să scape de ele.


Deian Sorescu, săgeți către Ionuț Negoiță
Deian Sorescu a avut și un mesaj pentru suporterii lui Dinamo care investesc bani la clubul din ”Ștefan cel Mare”, dar își arată nemulțumirea față de Ionuț Negoiță pentru că le-a tăiata salariile.


”Sunt bine, mă pregătesc cum pot. Caut să găsesc zone în care să mă antrenez, ori în curte ori pe un teren la părinții mei aici în sat. Va trebui să facem o pregătire bună înainte să începem, am doar 700 de grame în plus. Deja m-am urcat pe cântar. Vor fi multe accidentări dacă nu ne pregătim cum trebuie. Vom putea juca din 3 în 3 zile.

Am fost și cu bicicleta mamei, e a ei dar acum am folosit-o mai mult. Mi-e teamă de această pandemie, e un virus periculos care se răspândește mai repede.

Eu sunt jucătorul lui Dinamo, îî respect pe toți. Le mulțumesc suporterilor pentru ce eforturi fac ca să strângă bani. Suporterii lui Dinamo fac ceva uimitor. Cred că soluția cea mai bună e să cadă toți de acord să salveze Dinamo. Nu e normal să ni se taie salariile, dar nu avem ce face”, a spus Deian Sorescu în cadrul emisiunii ProSport LIVE.




sursa foto: www.gsp.ro


Comentarii