Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Francezii, uimiți de experiența lui Dan Savenco. ”A fost trimis în Ferentari. Nu va uita ușor Aleea Livezilor”






Dan Savenco, în uniforma de Poliție





Jurnaliștii francezi au aflat despre peripețiile prin care a trecut Dan Savenco, handbalistul lui Dinamo, care a patrulat pe străzi, în lipsa personalului autorităților.

Dan Savenco este handbalist la clubul Dinamo
CS Dinamo ține de MAI
Savenco a fost chemat pe stradă din cauza lipsei de personal
După ce au explicat cum a ratat Dinamo super-dubla cu PSG, francezii au anunțat cum faptul că CS Dinamo ține de MAI a făcut ca unii dintre sportivi să îmbrace uniforma de Poliție. Aceștia au fost uimiți de schimbarea radicală.

”A fost trimis în Ferentari, unul din cele mai dificile cartiere din capitala României. El nu va uita curând experiența trăită pe Aleea Livezilor. El chiar spunea că `este ca o favelă`”, au scris cei de la letelegramme.fr.

Dan Savenco: ”Am ajuns pe celebra Alee a Livezilor. Omule, e favelă!”

Handbalistul celor de la Dinamo a nimerit într-unul dintre cele mai rău-famate cartiere din București: Ferentari.

”Am o săptămână ca polițist deja. Și, bineînțeles, am ajuns pe celebra Alee a Livezilor. Omule, e favelă! Nu poți să-ți închipui exact, nu poți să descrii în cuvinte, uitați-vă pe net și apoi înmulțiți cu o sută ca să vă dați seama de realitate. Când am intrat pe stradă, am văzut șobolani mai mari ca o mâță. Am văzut ce nu credeam că există și ceea ce nu cred că o să mai văd în viață.

Te înfurii, ți-e milă, ți-e teamă, ți-e scârbă, sunt atâtea sentimente ce te năpădesc. Vrei să ajuți, vrei să fugi, nu-ți vine să crezi, dar e un coșmar real. Ceea ce vedeți la TV din filmele americane, din ghetouri, sau viața la țară, în zone sărace. E pistol cu apă, pe lângă ce e în Aleea Livezilor”, a spus Dan Savenco, cu o săptămână în urmă.



sursa foto: gsp.ro
sursa: antenasport.ro

Comentarii