Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Costel Orac, prima reacție după dezvăluirile șocante ale lui Cornel Dinu


Costel Orac (61 de ani), fostul fotbalist al lui Dinamo, a comentat dezvăluirile lui Cornel Dinu pentru Retro GSP. 

CONTEXT: Dinu, antrenor secund al „câinilor” în sezonul 1983-1984, a dezvăluit pentru GSP că multe dintre performanțele europene ale lui Dinamo, la începutul anilor '80, inclusiv victoria cu Hamburg, ar fi fost bifate după ce echipa din Ștefan cel Mare ar fi „umblat” la arbitri
„Problema cu Liverpool”, care a eliminat-o pe Dinamo în semifinalele Cupei Campionilor, „a fost că nu am mai putut să umblăm. Nu a mai fost loc pentru căței”
„Noi, jucătorii, n-aveam cum să știm”
Orac a vorbit despre declarațiile făcute de Cornel Dinu în privința sezonului 1983-1984, cel mai de succes pentru Dinamo în Cupa Campionilor Europeni. „Procurorul” a povestit fapte șocante: „Am dus gențile cu bani și la Tbilisi, unde s-a jucat turul, și la București. În URSS a fost mai complicat, fiindcă arbitrul Castillejo era păzit de KGB, dar am reușit”.

„Nu cunosc asemenea amănunte. Nici n-aveam cum să le știm noi, jucătorii. Nu știu dacă este  adevărat sau nu. Eu mă îndoiesc, Dinu era antrenor atunci. Dar în privința asta nu cunosc mai multe detalii”, a declarat Costel Orac, pentru GSP.RO.

Costel Orac: „În mod cert, e cea mai mare performanță din cariera mea”
Azi, 25 aprilie, se împlinesc 36 de ani de la Dinamo - Liverpool, returul semifinalei CCE din sezonul 1983-1984. După 0-1 în Anglia, „câinii" au cedat și în manșa secundă, 1-2, la capătul unui meci disputat pe un teren greu, îmbibat de apă, care i-a favorizat pe oaspeți. 

„Era o semifinală de Liga Campionilor, am jucat de la egal la egal cu ei. Am fost prima echipă din România care a ajuns în această fază a competiției. Prea multe nu aveam de pierdut. Sigur, noi am făcut tot ce a depins de noi să mergem mai departe”, a spus Orac.

„Am simțit bucurie și speranță că vom putea întoarce rezultatul” - Orac, despre golul marcat în poarta lui Grobbelaar din minutul 39

Orac a fost schimbat în minutul 67, când antrenorul Dumitru Nicolae Nicușor a decis să-l introducă în teren pe Alexandru Custov. „Nu m-am gândit dacă am fost sau nu neîndreptățit atunci. S-a jucat pe un teren destul de greu... În general, când ești în bătălia jocului, nu stai să faci analiză. Dar după aceea te gândești, dacă aș fi putut face ceva în cazul în care aș fi rămas pe teren”.

„Inexplicabilă înlocuirea lui Orac, în momentul în care pe teren erau alți jucători cu un randament evident mai scăzut. Tehnicienii lui Dinamo au fost de data aceasta insuficient de inspirați!" 

Eftimie Ionescu, în cronica din „Sportul"

Dinamo - Liverpool 1-2 (în tur 0-1)
Semifinale CCE, retur
Au marcat: Orac (39') / Rush (11', 85')


Dinamo: Moraru - Mărginean (77' Iamandi), I. Marin, Al. Nicolae, N. Stănescu - Rednic, Dragnea, Augustin - Țălnar, V. Turcu, Orac (67 Custov)
Antrenori: Dumitru Nicolae Nicușor și Cornel Dinu

Liverpool: Grobbelaar - Neal, Lawrenson, Hansen, Kennedy - Lee, Johnston, Souness, Whelan - Dalglish (77' Nicol), Rush
Antrenor: Joe Fagan

Stadion: „23 August"
Spectatori: 70.000
Arbitru: Dieter Pauly (RFG)
sursa: www.gsp.ro

Comentarii