Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea și un fost jucător al „câinilor” pot împiedica Dinamo să-și ia licența!Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a anunțat că marți va vinde pachetul majoritar de acțiuni către „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, însă lucrurile nu sunt deloc simple în această tranzacție.


Clubul din Ștefan cel Mare luptă acum să strângă 180.000 de euro pentru a-și lua licența. Totuși, aceasta nu e singura grijă a „câinilor” în acest moment. Echipa patronată de Ionuț Negoiță are datorii importante către Laurențiu Corbu, jucător plecat între timp la Chindia Târgoviște, și Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo.

Sursele ProSport susțin că șefii clubului se tem acum cel mai tare de datoriile către oamenii cu care au lucrat sau lucrează direct. Mai mult, Bogdan Bălănescu, președintele clubului, l-a contactat pe Laurențiu Corbu pentru a semna un act oficial, care era destinat pentru a ajuta la dosarul pentru obținerea licenței. În respectivul act era specificat faptul că fotbalistul acceptă să-și încaseze salariile restante începând cu sezonul viitor. Cum Corbu n-a semnat nicio hârtie, „câinii” sunt obligați să-i achite datoriile jucătorului sau pot retrograda în Liga 2.


Deși e sub contract cu Chindia după ce a fost dat afară de Uhrin la începutul acestui an, Corbu încă mai are de primit banii pentru două luni și jumătate. Mai exact, suma pe care fundașul dreapta o are de primit este de 8.000 de euro. Pentru a-și lua licența, Dinamo e obligată să-i plătească lui Corbu salariul pentru luna decembrie, ianuarie și o parte din februarie.


„Mai avem restanță două luni. Sincer, eu sunt bine momentan cu banii, pentru că noi, cei cu salarii mici, am primit totul ok” – spunea Corbu la finalul stagiului de pregătire cu Dinamo din Marbella, pentru ProSport


Prunea e și el neplătit
Laurențiu Corbu nu e singurul care are de primit bani de la Dinamo. Și Florin Prunea, actualul manager general al clubului, susține că are de încasat o sumă impresionantă de bani de la roș-albi. Mai exact, 15.000 de euro trebuie să intre în conturile fostului mare portar: „Sunt restanţe destul de mari nu numai către jucători, ci şi către furnizori. Situaţia nu e una grozavă. Eu nu mi-am luat salariul din septembrie. Mă întreabă şi nevastă-mea: «băi băiatule, dar tu, „intrări”, nimic?» Totul se leagă de primirea licenţei. Eu am încredere că dacă nu se vor găsi soluţii, tot Negoiţă va face o infuzie de capital şi va da banii”, declara Prunea zilele trecute la Digi Sport.


sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii