Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea și un fost jucător al „câinilor” pot împiedica Dinamo să-și ia licența!















Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a anunțat că marți va vinde pachetul majoritar de acțiuni către „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, însă lucrurile nu sunt deloc simple în această tranzacție.


Clubul din Ștefan cel Mare luptă acum să strângă 180.000 de euro pentru a-și lua licența. Totuși, aceasta nu e singura grijă a „câinilor” în acest moment. Echipa patronată de Ionuț Negoiță are datorii importante către Laurențiu Corbu, jucător plecat între timp la Chindia Târgoviște, și Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo.

Sursele ProSport susțin că șefii clubului se tem acum cel mai tare de datoriile către oamenii cu care au lucrat sau lucrează direct. Mai mult, Bogdan Bălănescu, președintele clubului, l-a contactat pe Laurențiu Corbu pentru a semna un act oficial, care era destinat pentru a ajuta la dosarul pentru obținerea licenței. În respectivul act era specificat faptul că fotbalistul acceptă să-și încaseze salariile restante începând cu sezonul viitor. Cum Corbu n-a semnat nicio hârtie, „câinii” sunt obligați să-i achite datoriile jucătorului sau pot retrograda în Liga 2.


Deși e sub contract cu Chindia după ce a fost dat afară de Uhrin la începutul acestui an, Corbu încă mai are de primit banii pentru două luni și jumătate. Mai exact, suma pe care fundașul dreapta o are de primit este de 8.000 de euro. Pentru a-și lua licența, Dinamo e obligată să-i plătească lui Corbu salariul pentru luna decembrie, ianuarie și o parte din februarie.


„Mai avem restanță două luni. Sincer, eu sunt bine momentan cu banii, pentru că noi, cei cu salarii mici, am primit totul ok” – spunea Corbu la finalul stagiului de pregătire cu Dinamo din Marbella, pentru ProSport


Prunea e și el neplătit
Laurențiu Corbu nu e singurul care are de primit bani de la Dinamo. Și Florin Prunea, actualul manager general al clubului, susține că are de încasat o sumă impresionantă de bani de la roș-albi. Mai exact, 15.000 de euro trebuie să intre în conturile fostului mare portar: „Sunt restanţe destul de mari nu numai către jucători, ci şi către furnizori. Situaţia nu e una grozavă. Eu nu mi-am luat salariul din septembrie. Mă întreabă şi nevastă-mea: «băi băiatule, dar tu, „intrări”, nimic?» Totul se leagă de primirea licenţei. Eu am încredere că dacă nu se vor găsi soluţii, tot Negoiţă va face o infuzie de capital şi va da banii”, declara Prunea zilele trecute la Digi Sport.






sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii