Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


S-a jucat etapa a 3-a din campionatul național de FIFA 20. Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB, 3-1

Azi s-a jucat etapa 3 din eLiga 1, campionatul național de FIFA 20, organizat de LPF și de cluburile din Liga 1. 
FCSB - Dinamo, cel mai important meci din fotbalul românesc, s-a disputat azi în FIFA 20. Dinamo s-a impus cu 3-1, după ce FCSB a avut 1-0. Craiova a învins-o pe CFR Clu, 2-0, iar Academica Clinceni a făcut scorul etapei, 6-2 cu Sepsi.

eLiga 1: Rezultatele etapei 3 din FIFA 20
FINAL // FCSB - Dinamo 1-3
FINAL // Viitorul - Astra 4-0
FINAL // Poli Iași - FC Voluntari 1-4
FINAL // Craiova - CFR Cluj  2-0
FINAL // FC Botoșani - Gaz Metan  2-2
FINAL // Academica Clinceni - Sepsi 6-2
FINAL // Chindia - Hermannstadt 0-1
Clasament eLIGA 1:

 

1. Viitorul 9p  
2. Hermannstadt 9p  
3. FC Voluntari 9p  
4. Craiova 7p  
5 Dinamo 6p  
6. Chindia 3p  
7. Gaz Metan 4p  
8.  FC Botoșani 4p  
9.Clinceni 3p  
10. FCSB 3p  
11. CFR Cluj 0p  
12. Astra 0p  
13. Poli Iași 0p  
14. Sepsi 0p  
Ce este eLIGA 1: 
Competiția numită Casa eLiga 1 și a preluat inclusiv sponsorul competiției reale (Casa Pariurilor). Aceasta este organizată de LPF, se va desfășura în perioada 16 aprilie – 6 mai și vor participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga. Se vor disputa 13 meciuri de echipă, urmând ca la finalul sezonului echipa de pe primul loc să fie declarată campioană. De joi și până duminică se va disputa câte o etapă de fotbal virtual pe zi.După finalizarea acestei competiții, LPF va organiza un player challenge, un campionat in care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii