Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a jucat etapa a 3-a din campionatul național de FIFA 20. Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB, 3-1

















Azi s-a jucat etapa 3 din eLiga 1, campionatul național de FIFA 20, organizat de LPF și de cluburile din Liga 1. 




FCSB - Dinamo, cel mai important meci din fotbalul românesc, s-a disputat azi în FIFA 20. Dinamo s-a impus cu 3-1, după ce FCSB a avut 1-0. Craiova a învins-o pe CFR Clu, 2-0, iar Academica Clinceni a făcut scorul etapei, 6-2 cu Sepsi.

eLiga 1: Rezultatele etapei 3 din FIFA 20
FINAL // FCSB - Dinamo 1-3
FINAL // Viitorul - Astra 4-0
FINAL // Poli Iași - FC Voluntari 1-4
FINAL // Craiova - CFR Cluj  2-0
FINAL // FC Botoșani - Gaz Metan  2-2
FINAL // Academica Clinceni - Sepsi 6-2
FINAL // Chindia - Hermannstadt 0-1
Clasament eLIGA 1:

 

1. Viitorul 9p  
2. Hermannstadt 9p  
3. FC Voluntari 9p  
4. Craiova 7p  
5 Dinamo 6p  
6. Chindia 3p  
7. Gaz Metan 4p  
8.  FC Botoșani 4p  
9.Clinceni 3p  
10. FCSB 3p  
11. CFR Cluj 0p  
12. Astra 0p  
13. Poli Iași 0p  
14. Sepsi 0p  
Ce este eLIGA 1: 
Competiția numită Casa eLiga 1 și a preluat inclusiv sponsorul competiției reale (Casa Pariurilor). Aceasta este organizată de LPF, se va desfășura în perioada 16 aprilie – 6 mai și vor participa gameri profesionisti aleși de cele 14 cluburi din Liga. Se vor disputa 13 meciuri de echipă, urmând ca la finalul sezonului echipa de pe primul loc să fie declarată campioană. De joi și până duminică se va disputa câte o etapă de fotbal virtual pe zi.După finalizarea acestei competiții, LPF va organiza un player challenge, un campionat in care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii