Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ioan Mărginean s-a declarat dezamăgit de reacția ”Procurorului”. "Arbitrul ne-a furat"Ioan Mărginean, actualul președinte al celor de la Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre acuzele de blat lansate de Cornel Dinu în urmă cu aproape o săptămână.


Cornel Dinu a declarat că Dinamo a fost ajutată de arbitraj în campania din Liga Campionilor din anul 1984, atunci când formația din Ștefan cel Mare a ajuns în semifinale, iar Ioan Mărginean s-a declarat dezamăgit de reacția ”Procurorului”.

Ioan Mărginean, unul dintre fotbaliștii care s-au aflat pe teren la meciul jucat de Dinamo cu Liverpool în Liga Campionilor din 1984, nu îl susține pe Cornel Dinu și susține că echipa din ”Ștefan cel Mare” a fost furată de arbitraj.

”La meciul de la Liverpool, am fost băgat să-l distrug pe Daglish. Am luat galben pe vremea aia, acum luam roșu. L-am prins rău, am fost killer. Când a ieșit el de pe teren în minutul 76, eu am intrat în minutul 77, dar acolo ne-a furat arbitrul.

Ar trebui să vină Porumboiu și Crăciunescu să analizeze partidele alea”, a spus Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, pentru ProSport Live.

sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii