Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Ioan Mărginean s-a declarat dezamăgit de reacția ”Procurorului”. "Arbitrul ne-a furat"















Ioan Mărginean, actualul președinte al celor de la Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre acuzele de blat lansate de Cornel Dinu în urmă cu aproape o săptămână.


Cornel Dinu a declarat că Dinamo a fost ajutată de arbitraj în campania din Liga Campionilor din anul 1984, atunci când formația din Ștefan cel Mare a ajuns în semifinale, iar Ioan Mărginean s-a declarat dezamăgit de reacția ”Procurorului”.

Ioan Mărginean, unul dintre fotbaliștii care s-au aflat pe teren la meciul jucat de Dinamo cu Liverpool în Liga Campionilor din 1984, nu îl susține pe Cornel Dinu și susține că echipa din ”Ștefan cel Mare” a fost furată de arbitraj.

”La meciul de la Liverpool, am fost băgat să-l distrug pe Daglish. Am luat galben pe vremea aia, acum luam roșu. L-am prins rău, am fost killer. Când a ieșit el de pe teren în minutul 76, eu am intrat în minutul 77, dar acolo ne-a furat arbitrul.

Ar trebui să vină Porumboiu și Crăciunescu să analizeze partidele alea”, a spus Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, pentru ProSport Live.





sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii