Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ioan Andone confirmă interesul spaniolilor pentru Dinamo: ”Și-ar dori foarte mult ca eu să fiu președinte”


AndoneIoan Andone a confirmat interesul grupului de investiții spaniol condus Herminio Menendez pentru preluarea lui Dinamo. Ibericii au fost refuzați în cele din urmă de Ionuț Negoiță.


”Fălcosul” ar fi făcut și el parte din planul spaniolilor, acesta urmând să fie președinte în ”Ștefan cel Mare”.

Andone: ”Și-ar dori mult ca eu să fiu președinte”
„Nu pot să comentez nimic. Cunosc oamenii, m-au căutat și m-au întrebat, dar mai mult nu. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo. Dacă se vor înțelege, pot să spun mai multe. Sunt niște negocieri. Dacă unii cred că e prea puțin sau prea mult, e părerea lor. Nu mă interesează. O să vedem câți bani vor, cum vor.

Spaniolilor le-am explicat ce e Dinamo. Iar asta e o chestie mai veche, din februarie. Oamenii nu au călcat prin București, nu au văzut Săftica. Cumpără ceva sau investesc o grămadă de bani, și sunt câteva milioane numai pentru datorii, cât or fi alea, și bugetul petru anul viitor, fără să vadă. Le-am povestit cum arată Săftica, ce e Dinamo, că nu are stadion încă. E greu acum de vorbit. Ei nu au văzut, nu au fost la un meci. Doar au văzut imagini, din ce le-am trimis eu.

Sunt niște negocieri pe care nu le port eu. E oferta făcută după actele date de Dinamo. La negocieri te joci. Eu nu sunt implicat. Eu îi cunosc pe spanioli și și-ar dori foarte mult ca eu să fiu președinte, să lucrez cu Herminio Menendez, pe care-l cunosc foarte bine. Fiecare oferă ce crede că poate. Important e că vor Dinamo”, a spus Andone, pentru Gazetă.

Ionuț Negoiță: ”Au venit cu o cretinătate”
Acționarul majortar al lui Dinamo a vorbit despre oferta spaniolilor pentru club.

"Celor din Spania le-am livrat toate informațiile, însă au venit cu o cretinătate. Vor ca toate datoriile să fie plătite la zi, vor nu știu ce. Cred că voiau și bani, cred că băteau câmpii. Tocmai de asta nu avem ce discuta. Am spus că renunț la club pentru un leu, însă restul trebuie să și le asume.

Nu știu ce au in cap ei, dacă au ceva, probabil s-au gândit să facă o glumă neinspirată. Mi s-a părut că nu sunt realiști”, a spus Negoiță, pentru sursa citată.

Dănciulescu: ”E greu să supraviețuiești doar din cotizațiile suporterilor”
Ionel Dănciulescu speră ca Dinamo să se salveze de la faliment, iar suporterii să joace un rol important. Deocamdată, "Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo" a demarat negocierile cu Ionuţ Negoiţă.

Fostul golgeter al câinilor roşii crede că proiectele socios ar trebui să se unească.

"Mie mi se par mai puternici cei de la Doar Dinamo Bucureşti, iar dacă vor cumpăra ceilalţi ar fi trist pentru ei, au strâns atâţia bani pentru echipă. Oricum, dacă nu e cineva potent financiar în spate va fi greu să supravieţuiască Dinamo, doar din cotizaţiile suporterilor e greu să supravieţuieşti.

Mi-aş dori enorm o unitate a suporterilor, nu vreau ca DDB să fie lăsată pe dinafară, sunt cei care au fost alături de echipă," a precizat Dănciulescu.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii