Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nici gloriile nu mai cred în vânzarea lui Dinamo











FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI 2-4,LIGA 1 (7.04.2007)





Ionuț Negoiță a anunțat că se află în discuții avansate cu fondul de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, însă Claudiu Niculescu nu are prea multă încredere în vânzarea lui Dinamo.


Fostul mare atacant din "Ștefan cel Mare" a oferit drept exemple tentativele precedente de vânzare ale lui Dinamo, care nu au avut un final fericit și nu s-a arătat deloc entuziasmat de noile vești.

"Un fond de investiții spaniol, da. A mai fost un fond arab, unul indian, ba unul... au tot fost! Până nu e ceva concret, sunt doar niște speculații.

Să dea Dumnezeu să fie adevărat și să cumpere clubul. E greu pentrut suporteri să facă față unor cheltuieli așa cum are un club ca Dinamo", a declarat Niculescu, la Digi Sport Special.


Claudiu Niculescu: "Danciu merită toate felicitările"
Niculescu a vorbit și despre fostul său coleg din ofensiva lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, care a decis să scoată la licitație mai multe trofee, medalii sau tricouri pentru a încerca să ajute financiar clubul.

Actualul antrenor de la CS Mioveni spune că este nevoie de un investitor serios, gesturi ca ale lui Dănciulescu sau ale fanilor nefiind suficiente pentru salvarea unui club de talia lui Dinamo.

"Merită toate felicitările, se zbate, în ciuda faptului că a cam fost dat deoparte. Iată că el a demonstrat încă o dată că iubește acest club. Nu știu cât vor ajuta acei bani.

E un gest extraordinar de frumos, de lăudat, dar nu știu cât vor ajuta acești bani pe care suporterii i-au scos încă o dată", a mai spus Niculescu.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii