Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță ascunde de o săptămână negocierile cu un fond de investiții spaniol!









Hermino Menendez





Ibericii garantează stingerea tuturor datoriilor de la Dinamo. Herminio Menendez ar deveni patron. A salvat Sevilla de la faliment și a pus bazele actualei forțe din Andaluzia. Agent de jucători, a realizat transferuri istorice în fotbalul mondial. Antrenor la Dinamo ar urma să devină un ex-tehnician de la Real Madrid!




O veste-șoc dinspre Dinamo: Negoiță are pe masă încă de miercurea trecută o ofertă oficială de cedare a clubului, ținută până acum la secret, preferând să alimenteze la alibi în spațiul public tratativele cu suporterii. 

Este vorba despre un fond de investiții spaniol, care garantează inclusiv acoperirea tuturor datoriilor la zi ale clubului în valoare de 4 milioane de euro, plus stingerea litigiilor cu Rotariu și Șerban, care ar mai însemna încă două milioane de euro! Avocații ibericilor analizează de circa două săptămâni documentele clubului și au dat undă verde pentru finalizarea negocierilor. 


Principal acționar ar urma să devină Herminio Menendez, un nume imens în sportul mondial. Ex-președinte și director general la Gijon, unde l-a avut jucător inclusiv pe Marcel Sabou, a fost director general apoi la Sevilla, om-cheie în salvarea grupării de la faliment la sfârșitul anilor ‘90, punând bazele pentru un club extrem de puternic. 

Herminio Menendez l-a format pe celebrul Monchi
El e omul care l-a crescut și l-a format pe celebrul Monchi, conducătorul Sevillei, devenit o figură europeană grație reușitelor sale în materie de transferuri. 

Ulterior, a devenit agent de jucători, lucrând împreună cu Juan Figer, cel mai important impresar pe spațiul Americii de Sud. 

Tranzacțiile la care a lucrat sunt fabuloase: Roberto Carlos și Robinho la Real Madrid, Baptista la Sevilla, Real și Roma, Dani Alves, Adriano, Renato și Luis Fabian la Sevilla, Luis Filipe la Real Madrid și Atletico, Fabio Aurelio – Valencia, Marcos Senna – Villareal, Ze Roberto – Bayern sau Luxemburgo antrenor la Real Madrid! 

Menendez este o figură legendară în sportul iberic, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice și participant la patru ediții ale Olimpiadei în perioada 1972-1984, în calitate de canotor. A avut privilegiul de a introduce pe stadionul "Montjuic" din Barcelona flacăra olimpică la JO din 1992! 

Președinte ar deveni Ioan Andone, iar staff-ul tehnic ar urma să fie condus de un ex-antrenor la Real Madrid și alte cluburi din Primera!





sursa: www.gsp.ro

Comentarii