Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Negoiță ascunde de o săptămână negocierile cu un fond de investiții spaniol!

Hermino Menendez

Ibericii garantează stingerea tuturor datoriilor de la Dinamo. Herminio Menendez ar deveni patron. A salvat Sevilla de la faliment și a pus bazele actualei forțe din Andaluzia. Agent de jucători, a realizat transferuri istorice în fotbalul mondial. Antrenor la Dinamo ar urma să devină un ex-tehnician de la Real Madrid!
O veste-șoc dinspre Dinamo: Negoiță are pe masă încă de miercurea trecută o ofertă oficială de cedare a clubului, ținută până acum la secret, preferând să alimenteze la alibi în spațiul public tratativele cu suporterii. 

Este vorba despre un fond de investiții spaniol, care garantează inclusiv acoperirea tuturor datoriilor la zi ale clubului în valoare de 4 milioane de euro, plus stingerea litigiilor cu Rotariu și Șerban, care ar mai însemna încă două milioane de euro! Avocații ibericilor analizează de circa două săptămâni documentele clubului și au dat undă verde pentru finalizarea negocierilor. 


Principal acționar ar urma să devină Herminio Menendez, un nume imens în sportul mondial. Ex-președinte și director general la Gijon, unde l-a avut jucător inclusiv pe Marcel Sabou, a fost director general apoi la Sevilla, om-cheie în salvarea grupării de la faliment la sfârșitul anilor ‘90, punând bazele pentru un club extrem de puternic. 

Herminio Menendez l-a format pe celebrul Monchi
El e omul care l-a crescut și l-a format pe celebrul Monchi, conducătorul Sevillei, devenit o figură europeană grație reușitelor sale în materie de transferuri. 

Ulterior, a devenit agent de jucători, lucrând împreună cu Juan Figer, cel mai important impresar pe spațiul Americii de Sud. 

Tranzacțiile la care a lucrat sunt fabuloase: Roberto Carlos și Robinho la Real Madrid, Baptista la Sevilla, Real și Roma, Dani Alves, Adriano, Renato și Luis Fabian la Sevilla, Luis Filipe la Real Madrid și Atletico, Fabio Aurelio – Valencia, Marcos Senna – Villareal, Ze Roberto – Bayern sau Luxemburgo antrenor la Real Madrid! 

Menendez este o figură legendară în sportul iberic, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice și participant la patru ediții ale Olimpiadei în perioada 1972-1984, în calitate de canotor. A avut privilegiul de a introduce pe stadionul "Montjuic" din Barcelona flacăra olimpică la JO din 1992! 

Președinte ar deveni Ioan Andone, iar staff-ul tehnic ar urma să fie condus de un ex-antrenor la Real Madrid și alte cluburi din Primera!

sursa: www.gsp.ro

Comentarii