Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Motivul pentru care Dinamo trebuie să facă urgent rost de un milion de euro

Dinamo trebuie să pregătească milionul de euro pentru Vasile Şiman: Şerban refuză să semneze, cere salariu mai mare şi primă de instalare

E o săptămână agitată pentru Dinamo. Sunt zile în care se negociază cedarea clubului către oameni de afaceri din Spania, dar şi o perioadă în care trebuie achitat ultimul rest al datoriei, existent la finalul lui 2019, pentru a se accesa Licenţa de Liga 1 şi de cupele europene.

Ca şi cum nu ar fi de ajuns, pentru clubul din Ştefan cel Mare a mai apărut o problemă majoră. Dinamo e în pericol ca în foarte scurt timp să fie nevoită să achite 1 milion de euro. Motivul? Clauza din contractul lui Ionuţ Şerban, cumpărat de la Sportul Studenţesc în 2013!

Clauză care prevedea că în cazul în care Dinamo se desparte de Ionuţ Şerban, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu 1 milion de euro!


Contractul lui Şerban urmează să expire la 30 iunie, foarte probabil el se va prelungi automat o lună, conform indicaţiilor şi recomandărilor UEFA, pentru ca jucătorii să poată termina sezonul în curs la actualul club. Tocmai pentru că se află în faţa unui pericol real, acela de a fi nevoită să intre în categoria "bună de plată pentru 1 milion de euro", Dinamo i-a propus un nou contract lui Şerban.

I-a oferit un salariu lunar de 3.500 de euro, cu 1.000 sub cel din prezent. Reacţia lui Şerban a fost una care se situează pe poziţii de forţă. Nu doar că nu a acceptat, însă a solicitat o mărire a contractului, până la 5.000 de euro, dar şi o primă la semnătură, de 20.000 de euro, care se acordă de regulă fotbaliştilor ce vin la un club din postura de liberi de contract.

Ionuţ Negoiţă nu le-a dat undă verde subalternilor săi pentru a-i satisface pretenţiile lui Şerban, astfel că negocierile au fost sistate. Indiferent dacă Dinamo se va vinde sau nu, iar contractul lui Şerban nu va continua, atunci gruparea alb-roşie va fi obligată să-i vireze lui Vasile Şiman un milion de euro.

25
de ani va împlini Ionuţ Şerban în luna august

59
de meciuri de Liga 1 a disputat Şerban în tricoul lui Dinamo în cei apoape 7 ani petrecuţi în alb-roşu, ceea ce înseamnă o medie de sub 8,5 meciuri pe sezon

50
de mii de euro e cota lui Şerban astăzi, conform transfermarkt, de 8 ori sub cea deţinută în vara lui 2013, când avea doar 18 ani şi a trecut de la Sportul la Dinamo

La fel a păţit şi Gigi Becali cu Eugen Baciu
Dinamo n-ar fi primul club din România care ar trebui să onoreze o astfel de clauză inedită dintr-un contract de cumpărare a unui fotbalist. Exact la fel au stat lucrurile şi cu Eugen Baciu, fost fotbalist al FCSB-ului. Gigi Becali l-a cumpărat de la FCM Bacău în vara lui 2004, pentru 400.000 de dolari, şi a semnat şi o clauză conform căreia se angaja să mai achite 1 milion de dolari în orice situaţie în care Baciu nu va mai fi la FCSB. După 6 ani, Baciu a plecat de la FCSB, Becali a refuzat să plătească, Dumitru Sechelariu a intentat proces, care s-a judecat inclusiv la TAS, iar tribunalul elveţian a obligat-o pe FCSB să plătească banii.

sursa: www.gsp.roComentarii