Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sergiu Hanca: "Nu cred că aceasta este calea de a salva Dinamo"








OFICIAL | Dinamo a anunţat despăţirea de Sergiu Hanca. Cu cine va semna






Fotbalistul clubului polonez Cracovia, Sergiu Hanca (28 de ani), e la curent cu ce se întâmplă în jurul fostei sale echipe. Mijlocaşul consideră că, pe termen lung, nu donaţiile suporterilor sunt soluţia, pentru a salva situaţia.


Sergiu Hanca a lăudat iniţiativa fanilor de a dona, dar crede că soluţia e venirea unui alt investitor: "A fost un gest frumos pentru a ajuta echipa, ei au fost mereu alături de echipă, dar nu cred că aceasta este calea de a salva Dinamo, fanii nu pot salva la nesfârşit această echipă, aportul lor trebuie să fie altul, să fie alături de echipă la bine şi la rău, să-i susţină. 

Mi-aş dori să vină orice spaniol, arab, chinez, să vină lângă echipă, să investească bani şi să o ducă pe Dinamo acolo sus pentru că Dinamo este o stare de spirit, un brand şi e foarte greu şi lumea acceptă foarte greu acest lucru, posibilitatea de a dispărea", a declarat fotbalistul care a evoluat ]ntre 2016-2019 la Dinamo, pentru Telekom Sport.  


 
Suporterii dinamovişti au strâns peste 22.000 de euro doar dintr-un meci virtual
Suporterii dinamovişti au strâns peste 22.000 de euro din vânzarea de bilete la meciul de fotbal virtual FIFA 20 Dinamo - Universitatea Craiova, banii urmând să fie folosiţi pentru achitarea datoriilor clubului în vederea obţinerii licenţei de participare în ediţia 2020-2021 a Ligii I.

În paralel, din donaţii, suporterii echipei de fotbal Dinamo au reuşit să strângă până la 28 aprilie suma de 223.480 de lei pentru obţinerea licenţei clubului pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I după ce acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă a declarat că nu este dispus să achite datoriile în cuantum de 180.000 de euro.





sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii