Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cornel Dinu le cere fanilor lui Dinamo să-şi unească forţele pentru a lua clubulFOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ACS POLI TIMISOARA, LIGA 1 (3.08.2015)
Ionuţ Negoiţă a anunţat din nou că vinde Dinamo şi le-a răspuns dur celor care îl atacă, dar care, spune el, nu fac eforturi pentru a susține mai mult clubul.


Cornel Dinu vrea ca fanii lui Dinamo să-şi dea mâna: "Mesajul meu de pace către PCH este dat din noiembrie"
Fanii alb-roşiilor sunt împărţiţi în două tabere, iar Cornel Dinu face un apel ca susţinătorii echipei să lase la o parte divergenţele şi să-şi unească forţele pentru a lua clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Legendarul fotbalist al lui Dinamo şi al echipei naţionale a fost de la un început un susţinător al proiectului Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD). În cealaltă tabără se află suporterii din PCH, care s-au implicat în proiectul Doar Dinamo Bucureşti (DDB).

"Nu vreau polemică de nici un fel, cu absolut nimeni! Sper ca în ceasul al 12-lea, și fără condiții, să se unească suporterii, spre binele lui Dinamo. Ar fi un exemplu de solidaritate ce s-a petrecut rar în istoria fotbalului. Mesajul meu de pace către PCH este dat din noiembrie, un mesaj de pace și de iertare reciprocă. N-a fost niciun semn până acum de acolo... Până acum, după toate aceste discuții, pentru mine nu sunt semne de unitate, ci de orgolii delirante primare.


Sunt singurul care știe ce înseamnă să conduci un club de fotbal, dar ca să se reunească așa ceva prin suporteri... Mi se pare o minune! Merg și până acolo încât accept minunea! Tocmai de aceea am anticipat răspunsul pozitiv al lui Negoiță de a da Dinamo imediat. Dacă într-adevăr are sentimente umane, ar da Dinamo pentru un leu, pentru câte i-a făcut și cât de profitabil i-a fost clubul. Plus banii de licențiere. Dacă vrea să dea Dinamo și îi ajunge cât a făcut, dă clubul pe un leu plus banii de licențiere! Restul banilor, datoriile, sunt neîmpliniri sau proasta sa administrare", a declarat Cornel Dinu, pentru Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu: "Lui Negoiţă i s-a transmis de sus să lase acest uger de muls"
În continuare, cel supranumit "Procurorul" a dezvăluit că Ionuţ Negoiţă ar fi primit semnale din sferele înalte ale politicii să lase Dinamo.

"I s-a transmis civilizat să lase acest uger de muls! I s-a sugerat de la nivelul de decizie al României. Că-i ajunge cât și-a bătut joc de Dinamo. Să dea echipa! Asta trebuie să înțeleagă și PCH, și Sudul, și 'Dinamoviști pentru Dinamo'.

Este bine că mai există responsabilitate în societatea românească și mai sunt și oameni cărora nu le e indiferentă soarta fotbalului românesc. I s-a spus de sus, dar patronul dă dovadă de șiretenie abjectă! Ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul, ai câștigat milioane de pe urma acestui club!”, a mai afirmat Cornel Dinu.

Cornel Dinu: "Sunt alături de suporteri, chiar și de acei doi-trei care m-au maltratat cu minciuni"
În final, Cornel Dinu a mai spus că nu va accepta niciun post la Dinamo, indiferent de cine va conduce acest club în viitor: "Sfătuitor, da!".

"Suporterii au libertate să decidă. Eu m-am asociat unui proiect, sunt în continuare atașat acestui proiect (n.r. Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo - ADPD). Prin câte am trecut și câte am pătimit sunt alături, pot avea oricând sfatul meu, dar fizic este aproape imposibil să fac parte din administrarea clubului. Sfătuitor da! Sunt alături de suporteri, chiar și de acei doi-trei care m-au maltratat cu minciuni. Întodeauna mi-au plăcut adevărul, sinceritatea și, când sunt pus în fața unor șiretenii gen Negoiță, înțelegeți-mă că nu pot să particip.

Eu am condus Dinamo când era în subordinea Ministerului de Interne, iar oamenii aceia au respectat Dinamo. Lucru sesizabil prin acțiunile lor, prin felul în care am renăscut împreună Dinamo. Se mai întâmplă în Rusia și acum să fie cluburi departamentale, CSKA și Dinamo Moscova, care n-au rupt legăturile cu ministerele Apărării și Internelor. Departamentele de stat nu s-au disociat de cluburile de fotbal", a încheiat Cornel Dinu.

Duel în direct între taberele de socios de la Dinamo
Dinamo este de vânzare, iar asociaţiile de suporteri au devenit rivale în intenţia de a controla clubul.

Reprezentanţii celor două proiecte socios au intervenit în direct la emisiunea Fotbal Club pentru a-şi exprima punctul de vedere după ce Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat că va negocia marţi cu Ionuţ Negoiţă.

Cei de la Doar Dinamo Bucureşti, care au deja 10% din acţiunile clubului, cred că ei reprezintă însă salvarea lui Dinamo.  sursa: www.digisport.ro


Comentarii